WAU Barber Box x Steam Hotel

Om salongen

På magiska Steam Hotel finner du vår WAU Barber Box! Perfekt för dig som bor runt hörnet eller för dig som är på tillfälligt besök i staden och bor på hotellet och vill fixa hår och skägg.

Du är välkommen in när du vill för att boka tid eller bara säga HEJ.

Psst! Vår Barber Box erbjuder uteslutande barberartjänster men på vår salong på Notuddskajen kan vi även erbjuda klipp, färg, smink bryn och fransar. Salongen ligger bara ett stenkast bort, ca 100 meter från Steam Hotel. 

Öppettider

Vår Barber Box är öppen fredagar till söndagar. Gör din bokning direkt via vår bokningssida för att se när det finns tillgängliga tider.

Adress & kontaktuppgifter

The Steam Hotel
Ångkraftsvägen 14 721 31
Västerås

Telefon: 021-13 30 39
Epost: info@wauconcept.com

Vad våra kunder säger

Parkering ca 100 m från salongen

Betalning med kort, Swish eller Klarna.

Bar

Gratis kaffe/te till alla kunder

Gratis WIFI

Kundtoalett

Medarbetare WAU Barber Box

Abbe

Prisad som Mellansveriges bästa barberare 2019 på Swedish Barber Expo. Utbildad i Irak för 13 år sedan, jobbat i Sverige sedan 2015. Abbe är noggrann och slutar inte för ens kunden är nöjd. Hög service är en självklarhet och hans långa erfarenhet talar för sig själv i resultatet. Abbe är en perfektionist och hans brinnande intresse för yrket håller honom uppdaterad på trender och produkter.

WAU Barber Box – Barberare i Västerås

WAU Barber Box x Steam Hotel är en barberarsalong som ligger på Steam Hotel vid Notudden i Västerås. Med personlig service och kunden i fokus arbetar vi tillsammans för att med dina tankar, kombinerat med vår kunskap och erfarenhet, ta fram det bästa just för dig. På WAU ser vi den du är och den du vill vara och tillsammans kan vi därför skapa fantastiskt skägg och hår som du är fullt nöjd med. Vi arbetar varje dag för att du ska känna dig väl bemött när du kommer till oss, oavsett om du önskar en enklare klippning eller en helt ny frisyr. Vi finns här för dig.

Är du vår nästa kollega?

Vi söker ständigt nya talanger till vårt team. Titta vad vi har för lediga tjänster just nu eller skicka in en spontanansökan.