WAU Västerås - Notuddskajen 1

Om salongen

I ett nybyggt hus på kajpromenaden vid kraftverkshamnen i Västerås, granne med Steam hotell, finner ni vår salong WAU Notuddskajen. Där i botten av ett hyreshus håller vi till med Mälaren som utsikt. 

Vi öppnade salongen i November 2018 och här kan vi hjälpa dig med HÅR, SKÄGG, SMINK, BRYN, FRANSAR och SPRAYTAN. Här finns även ett större utbud av inredning, makeup, skor, smycken och kläder och självklart en stor kunskap för produkter till ditt hår.

Du är välkommen in när du vill, för att boka tid, shoppa eller bara säga HEJ.

Öppettider

Då alla vi på WAU jobbar under fria arbetstider finns inga satta öppettider här, men vi älskar vårt jobb och våra kunder så du ska inte bli förvånad om lamporna lyser 07.00 en måndag eller 22.00 en tisdag.

Vi ses!

Adress & kontaktuppgifter

Notuddskajen 1, 724 61 Västerås

Telefon: 021-13 30 39
Epost: info@wauconcept.com

Vad våra kunder säger

Parkering ca 100 m från salongen

Betalning med kort, Swish eller Klarna.
Vi tar American Express.

Gratis kaffe/te/Clean drink till alla kunder

Gratis WIFI

Kundtoalett

Medarbetare Västerås

Lina

Kreativitet är något som utmärker denna tjej. Hon tycker om att tänka utanför boxen och att testa nya saker får henne att utvecklas. Denna tjej älskar FÄRG! Lina tog sitt gesällbrev 2016. Att få träffa och lära känna alla nya personer/kunder är något hon tycker är väldigt roligt och givande, samtidigt som hon får göra det hon brinner för, att göra er fina i håret.

Vicky

Vicky är en omtänksam, rolig och okomplicerad tjej som alltid velat vara frisör så länge som hon minns. Hon tog sin gesäll år 2019. Denna härliga tjej gillar att vara kreativ och se glädjen i kunden när hon är klar. Hennes absoluta favorit är att jobba med extensions.

Miriam

En entreprenör som bla älskar att bygga WAU salonger. Som kund hos henne får du ofta höra om alla hennes upptåg och nya idéer. Tycker mest om att klippa och färga, se till helheten, vad som passar dig som kund. Hon har gesell- och mästarbrev och gick ut från Carlforsska gymnasiet 2007. Proffisionellt Diplomerad makeupartist genom Makeupstudion år 2010. Utbildad fransstylist genom Luxurious Lashes 2012.

Linda

Linda är en glad, spontan tjej som skrattar mycket. Hon valde mellan att bli polis eller frisör och valde det sistnämnda där hon får utlopp för sin kreativitet. Det hon tycker mest att göra är att färga balayage. Linda tog sin gesäll 2018 och förutom att fixa kundernas hår gillar hon alla samtal. Kunderna inspirerar henne och ger henne ofta nya tankeställare.

Karen

Karen är vår härliga norska tjej som varit frisör sedan 2006. Hon har tidigare jobbat på stora salonger i Oslo. Med härlig norsk stämma och kreativitet kommer hon ta väl hand om dig och ditt hår. Karen har gesäll- och mästarbrev och hennes specialitet är herrar och korta frisyrer, men hon älskar även att få vara kreativ med långa hår.

Romi

Med 10 års erfarenhet av frisöryrket och självklart har han gesällbrev. Hos Romi kan du både styla dig fin i en uppsättning till fest eller bröllop och även färga, slinga och klippa ditt hår. Barberaryrket har han också full koll på och hjälper alla män med hår och skägg.

Louise

En rolig, pratglad och kreativ tjej som älskar att möta sina kunder. Hon har jobbat som frisör sedan 2013 och har både gesäll- och mästarbrev. Louise tycker extra mycket om att klippa herrar och jobba med blonda hår, tex slingor.

Karin

Karin är en lugn, rak, ärlig och noggrann tjej med lång erfarenhet som frisör. Det är viktigt för henne att utföra sitt arbete med hög kvalite’. Hon tog sin gesäll 1995 i Västerås men har också jobbat på Björn Axén i Stockholm både som frisör och makeup artist. Karin älskar att möta människor och att vara kreativ tillsammans med kunden. Gillar utmaningen att kunna tillgodose kundens behov utifrån vad som är möjligt i ett samspel mellan kund och frisör.

Anna

En lugn, omtänksam, lättsam och rolig tjej Tog sin frisörexamen 2019 från Björn Axe’n och gör nu sina trainee timmar innan gesällen. Gillar att jobba med människor och att få använda sin kreativitet. Extra roligt tycker Anna det är att få experimentera med färg och är en höjdare på permanent. Hos Anna har du rabatterat pris på alla behandlingar.

Emma

Emma tog studenten 2016 och har jobbat som frisör sedan dess. Hon tog sin Gesäll 2019. Hon älskar kundmötet och att få vara kreativ. Hon vill få kunden att trivas i sitt hår och gillarutmaningar såsom att följa med på resan från ett förstört hår till ett friskt och starkt. Hon brinner lite extra för herrklippningar, folieslingor och stora förändringar.

Linnéa

Linnéa är vår fransstylist som har varit med nästan från start för 10 år sedan. Genom många års erfarenhet och genom de utbildningar hon har får hon kunderna att känna sig i trygga händer vare sig de ska göra en fransförlängning, lashlift, brynfix eller få en spraytan. Hon har utbildat sig till samtalscoach för att hon älskar det personliga mötet och har ett stort intresse för individers personliga utveckling. I framtiden hoppas hon kunna hjälpa andra även med det inre. Linnéa har en hjälpande hand med i vår webshop, Waustore & med våra bröllopsbokningar.

Evelina

Text kommer.

Yvonne

 Yvonne är pensionerad, passionerad och även vaccinerad. Hon är den som gick ut frisörskolan och tog gesällbrev först av oss alla. Har drivit egen salong innan hon valde en annan bana i livet. Efter mycket annat fix på salongen efter pensionen så har vi nu värmt upp henne med saxen igen. Klippa är lite som att cykla det sitter i helt enkelt. Nu hjälper hon oss att klippa pensionärer till ett bättre pris. Från pensionär till pensionär … Välkommen!

Caroline

Caroline tog sin frisörexamen från frisörcentrum 2021 och gör nu sina trainee timmar innan gesällen hos oss. Hon är en lugn och ödmjuk tjej som älskar att träffa nya människor och brinner för att få fram det allra bästa hos varje person. Du bokar just nu hennes behandlingar till reducerat pris.

Är du vår nästa kollega?

Vi söker ständigt nya talanger till vårt team. Titta vad vi har för lediga tjänster just nu eller skicka in en spontanansökan. 

WAU Notuddskajen – Frisör i Västerås

WAU Notuddskajen är en frisörsalong som ligger vid Notudden i Västerås. Med personlig service och kunden i fokus arbetar vi tillsammans för att med dina tankar, kombinerat med vår kunskap och erfarenhet, ta fram det bästa just för dig. På WAU ser vi den du är och den du vill vara och tillsammans kan vi därför skapa fantastiskt hår som du är fullt nöjd med. Vi arbetar varje dag för att du ska känna dig väl bemött när du kommer till oss, oavsett om du önskar en enklare klippning eller en helt ny frisyr med ny färg eller slingor. Vi finns här för dig.

Lyxig hårvård - Erfarna frisörer

På Frisörsalongen vid Notudden i Västerås arbetar vi med flera kända varumärken som erbjuder skonsamma hårprodukter. Med personligt rekommenderade produkter anpassade efter din hårtyp blir det därför enkelt för dig att underhålla det friska och starka hår vi lägger grunden för hos oss. Våra drivna, erfarna frisörer har med sina många år i branschen både den erfarenhet såväl som det kreativa intresset som behövs för att få liv i just ditt hår. Få det hår du alltid har önskat – boka tid till vår Frisörsalong i Västerås idag.