WAU

WAU

WAU Collection

Jag vill berätta mer om oss som kreatörer! Som jag nämnde i förra inlägget så har vi några gemensamma faktorer, alla vi som jobbar på WAU. Kreativitet är en av dom, det var just den som fick oss till att väcka idén om att skapa denna kollektion ihop.

Vår första kollektion kallar vi ”WAU Collection”. Tanken bakom denna kollektion var att vi ville förmedla våra kreativa idéer genom en kollektion som skulle fångas på bild av vår duktiga fotograf @Alvreten. Det var vår första arrangerade fotografering med modeller och ingen av oss hade egentligen styrt något sådant förut.

Jag fick i uppgift (tog mig uppgiften) att styra samman så att denna kollektion kunde bli möjlighet. Tillsammans med mina kollegor gjorde jag upp en plan om vad vi ville visa upp och vilka modeller vi skulle använda oss av. Vi fick ihop 9 olika stilar, alltså 9 olika modeller. Platsen som fotograferingen ägde rum på tillhör vårt kära actionbad, kokpunkten! Maja hade nämligen hört att det finns en turbinhall som man eventuellt kan få vara i. Med det sagt så ringde jag till kokpunkten, jag fick en rundtur i deras turbinhall och blev kär. ”Här ska vi skapa konst” tänkte jag och gick där ifrån med en pirrande känsla i kroppen.

Dagen D var kommen, en kall dag i november. Vi startade dagen på salongen kl, 8:00 med att preppa modeller, vi hade redan gjort grovjobbet med färg och klippning, så det var egentligen mest att styla och fixa alla modeller som stod på agendan. Jag hade även bestämt mig för att göra en klänning av folie, till en av modellerna. Tänk er själva, alla våra kreativa huvuden på en och samma plats, med 9 snygga modeller. Kreativt kaos, på ett bra sätt. Gamla planer byttes ut mot nya och tidsplanen sprack helt och hållet. Ingen bedrövades av det dock.

När vi hade riggat klart i turbinhallen så var nog klockan närmare 15:00 och modellerna fotograferades en efter en. Även där så sprang tiden iväg, alla var fyllda av eufori och energinivån kunde likna sig med en dag på gröna lund. Det spelades musik, skrattades och poserades som att vi fått tag på modeller direkt från fashion week i paris. Allt blev bättre än vad vi någonsin kunnat tro och modellerna gjorde ett eminent jobb trots den påtagliga kylan.

Upprymda av denna härliga, kreativa våg som vällde över oss så glömde vi nästan av tiden. Kokpunkten var noga med att vi måste vara klara innan dom stänger, såklart, och det kunde vi garantera. Så vi alla som var kvar hjälptes åt att packa ihop, efter 13 timmars aktivt arbete. Jag tror inte att klockan var en minut innan 21:00 när jag kom springandes in till receptionen och lämnade nyckeln.

Vi sov gott den natten.

Alla stilar från kollektionen ser ni nedan, många bilder pryder även väggarna i våra salonger.

”The cool joker with the hat”
”The unisex stunner”
”The sweetheart with an attitude”
”The rebell”
”The shining star”
”The barber”
”The upgraded Ariel with her braided lover”
”The metallic beauty”

Dela detta inlägg