Salongskurer

Ge ditt hår kärleken det förtjänar

Upptäck våra salongskurer

Har du någonsin känt att ditt hår behöver något extra? Kanske en dos av näring och återfuktning eller en rengöring på djupet? På WAU erbjuder vi ett brett utbud av salongskurer som är noggrant utvalda för att möta just ditt hårs behov. 

Gå in på vår onlinebokning och klicka dig vidare till den salong du önskar besöka. Salongskurerna hittar du sedan under kategorin Salongskurer.

2EE21BD0-E116-4D40-B15C-0E37114D11B7

Head Spa

En lyxig och avkopplande behandling som kombinerar massage, rengöring och vård för både hår och hårbotten. Head Spa inkluderar djuprengöring av hårbotten för att ta bort döda hudceller och överskott av talg, följt av en avslappnande massage som stimulerar blodcirkulationen och främjar hårväxt. Behandlingen avslutas med en intensiv hårmask som ger ditt hår näring och glans. Perfekt för att minska stress och förbättra hårbottenhälsan.

Kérastase Première

Denna specialbehandling är idealisk för att avlägsna hårda mineralavlagringar från vatten och stylingprodukter som kan göra håret matt och livlöst. Kérastase Première Avkalkning är en salongskur där vi använder avancerade formler för att rengöra håret på djupet och återställa dess naturliga glans och mjukhet. Resultatet är ett lättare och mer följsamt hår som känns fräscht och revitaliserat.

Metal DX

Metal DX är en avancerad salongskur utvecklad för att avlägsna metallpartiklar från hårfibrerna, som ofta ackumuleras från vatten och kan påverka hårfärgen negativt. Metal DX neutraliserar dessa partiklar, vilket skyddar håret mot skador och förbättrar färgresultatet vid färgbehandlingar. Denna behandling är särskilt fördelaktig för dig som ofta färgar ditt hår och vill behålla en klar och livfull färg längre. Boka in en kur och upptäck fördelarna med Metal DX redan idag!

Malibu C

En kraftfull detox-behandling som effektivt tar bort miljöföroreningar, klor och mineraluppbyggnad från håret. Malibu C använder en unik formula som återställer hårets naturliga balans och lyster, vilket gör håret mjukt och glansigt. Denna behandling är perfekt för de som ofta simmar i klorerat vatten eller bor i områden med hårt vatten. Det är också en utmärkt förberedande behandling innan färgning eller andra kemiska processer.