Klippning

En frisyr säger mer än 1000 ord. Fullända din look med en frisyr som passar dig och din personlighet! Snaggat, page, mullet, lugg, fade, långt? You name it! Våra frisörer hjälper dig att få volymen där du vill ha den, framhäva lockarna och göra det enkelt för dig att styla ditt hår.

Klassisk klippning

En klippning av befintlig frisyr. Här ingår det en enklare konsultation av håret och dina önskemål, hårtvätt samt enklare typ av styling, 45-75 minuters bokning beroende på längd och tjocklek av håret. Du klickar enkelt i din hårlängd och tjocklek vid bokning via vår hemsida. Om du ringer till oss och bokar tid, nämn vid bokning om ditt hår är extra långt eller tjockt.

Klippning – Ny frisyr

Vill du göra något helt nytt med ditt hår? Behöver du tips och råd när det gäller en ny frisyr eller styling av ditt hår? Eller var det kanske alldeles för länge sedan du besökte salongen så att frisyren är omöjlig att tyda? Då väljer du denna behandling i vår bokning. Det ger oss tid för en grundläggande konsultation där vi hjälper dig att hitta rätt stil till ditt hår, eventuellt en mer grundlig styling där vi ger dig tips och råd för att uppnå fantastiska resultat hemma. Om du är ny kund på salongen så rekommenderar vi att boka denna behandling!

Klippning – Exklusiv

En lite lyxigare klippning helt enkelt. Denna passar perfekt om du vill unna dig själv eller någon du tycker om! Vid bokning av Exklusiv klippning ingår en grundläggande konsultation av håret och dina önskemål. En hårtvätt med massage där din frisör även väljer ut en hårkur som passar din hårtyp. Efter klippningen stylas ditt hår med verktyg och produkter som vi rekommenderar för ditt hår.

Barnklippning

Behöver ditt barn en klipptid? Våra barnklippningar erbjuds på samtliga salonger och du hittar dem i vår onlinebokning under kategorin ”Klippning”. I WAUs barnklippningar ingår ej tvätt, så se till att tvätta håret hemma innan ni besöker oss. 

En barnklippning tar max 30 minuter. Behöver håret tvättas eller om klippningen av annan anledning tar längre tid så bokas en vanlig klippning.