WAU Nyköping

Om salongen

På Västra Kvarngatan 4 i centrala Nyköping öppnar vi den 1:a augusti WAU concept´s 6:e enhet. 

Här tar våra skickliga frisörer & barberare hand om ditt HÅR och SKÄGG. I butiksdelen hittar du  professionella hårprodukter och accessoarer. Behöver du en snabb bränna? Vi erbjuder nu även SPRAYTAN. 

Kanske känner du igen adressen sedan tidigare? Här ligger idag Outlaw Hair, är du kund här redan idag så behöver du inte oroa dig, personalen blir kvar, likaså stämningen och den välkomnade atomsfären. 

Salongen håller stängt Juli månad och öppnar igen den 1:a augusti med ny skrud & WAU som ägare. Sugen på att jobba hos oss? 

Maila oss på info@wauconcept.com

Varmt Välkommen till WAU Nyköping!

Adress & kontaktuppgifter

Västra Kvarngatan 4
611 31 Nyköping

Epost: info@wauconcept.com

Vad våra kunder säger

Parkering nära salongen

Betalning med kort, Swish eller Klarna.
Vi tar American Express.

Gratis kaffe/te/Clean drink till alla kunder

Gratis WIFI

Kundtoalett

Medarbetare WAU Nyköping

Lotta

Lotta blev klar med sin frisörutbildning 2000 och har sedan dess älskat att jobbat som detta. 2017 avancerade hon för att kunna titulera sig även som barberare och har såklart gesällbrev inom båda yrken. Det Lotta tycker är roligast med yrket är att möta er kunder och få göra er fina. Hon älskar även kreativiteten, att få använda sig utav färg och att skulptera en frisyr som passar just dina behov hemma. Lotta är även utbildad inom hairtalk, vilket är extensions, som du kan läsa mer om under ”våra behandlingar”.

Jocke

Jocke, som är lillebror till Lotta, var inte sen på att haka på tåget när Lotta poppade idén om att starta salong/barbershop. Det tog tre veckor och sedan satt han i skolbänken för att utvecklas till en riktigt grym barberare. Precis som Lotta är även Jocke en riktig entusiast och utför det han tar sig an till 110%. Det märks tydligt att han trivs med sin plats vid barberarstolen och ger sitt allt för att du som kund ska gå där ifrån med ett leende på läpparna.

WAU Nyköping – Frisör i Nyköping

WAU Avesta är en frisörsalong som ligger  i centrala Nyköping. Med personlig service och kunden i fokus arbetar vi tillsammans för att med dina tankar, kombinerat med vår kunskap och erfarenhet, ta fram det bästa just för dig. Vi ser den du är och den du vill vara, tillsammans kan vi därför skapa fantastiskt hår som du är fullt nöjd med. Vi arbetar varje dag för att du ska känna dig väl bemött när du kommer till oss, oavsett om du önskar en enklare klippning eller en helt ny frisyr med ny färg eller slingor. Vi finns här för dig.

Lyxig hårvård – Erfarna frisörer

På Frisörsalongen i Nyköping arbetar vi uteslutande med exklusiva och skonsamma hårprodukter från välkända varumärken. Med personligt rekommenderade produkter anpassade efter din hårtyp blir det därför enkelt för dig att underhålla det friska och starka hår vi lägger grunden för hos oss. Våra drivna, erfarna frisörer har med sina många år i branschen både den erfarenhet såväl som det kreativa intresset som behövs för att få liv i just ditt hår. Få det hår du alltid har önskat – boka tid till vår Frisörsalong i Nyköping idag.