WAU Nyköping

Om salongen

På Västra Kvarngatan 4 i centrala Nyköping öppnade vi den 1:a augusti 2022 WAU concept´s 6:e enhet. 

Här tar våra skickliga frisörer & barberare hand om ditt HÅR och SKÄGG. I butiksdelen hittar du  professionella hårprodukter och accessoarer. Behöver du en snabb bränna? Vi erbjuder nu även SPRAYTAN. 

 Sugen på att jobba hos oss? 

Maila oss på nykoping@wauconcept.com

Varmt Välkommen till WAU Nyköping!

Adress & kontaktuppgifter

Västra Kvarngatan 4
611 31 Nyköping

Telefon: 0155-40 70 00
Epost:
nykoping@wauconcept.com

Vad våra kunder säger

Gratis parkering precis utanför salongen

Betalning med kort, Swish eller Klarna.
Vi tar emot NYSAM-kortet

Gratis kaffe/te/Clean drink till alla kunder

Gratis WIFI

Kundtoalett

Medarbetare WAU Nyköping

Under 2021 kom Yama att bejaka sin skapande sida genom barberaryrket, i december samma år arbetade han sin första dag som barberare. Barberargesällen planeras att tas snarast möjligt! Lika mycket som han älskar det kreativa i yrket älskar han även att hjälpa andra människor och är väldigt sympatisk, man känner sig trygg och avslappnad i Yamas närvaro!

2019 fick hon sitt gesällbrev och har innan jobbat som frisör i Stockholm. Hos sprudlande Sandra kan du få hjälp med allt gällande frisyren och hon utför även öronhåltagning. Hon brinner lite extra för färg och älskar att använda sin kreativitet för att skapa och hjälpa dig att hitta den perfekta looken! Sandra är mycket driven och målmedveten och utvecklas och utbildas är något som hon värdesätter högt. Förutom att göra er fina så uppskattar hon alla samtal och möten med kunder som yrket medför

WAU Nyköping – Frisör i Nyköping

WAU  är en frisörsalong som ligger  i centrala Nyköping. Med personlig service och kunden i fokus arbetar vi tillsammans för att med dina tankar, kombinerat med vår kunskap och erfarenhet, ta fram det bästa just för dig. Vi ser den du är och den du vill vara, tillsammans kan vi därför skapa fantastiskt hår som du är fullt nöjd med. Vi arbetar varje dag för att du ska känna dig väl bemött när du kommer till oss, oavsett om du önskar en enklare klippning eller en helt ny frisyr med ny färg eller slingor. Vi finns här för dig.

Lyxig hårvård – Erfarna frisörer

På Frisörsalongen i Nyköping arbetar vi uteslutande med exklusiva och skonsamma hårprodukter från välkända varumärken. Med personligt rekommenderade produkter anpassade efter din hårtyp blir det därför enkelt för dig att underhålla det friska och starka hår vi lägger grunden för hos oss. Våra drivna, erfarna frisörer har med sina många år i branschen både den erfarenhet såväl som det kreativa intresset som behövs för att få liv i just ditt hår. Få det hår du alltid har önskat – boka tid till vår Frisörsalong i Nyköping idag.