Styling

Trött på att stå hemma med värmetången och svettas för att sedan bli besviken ännu en gång att du ej kan uppnå samma resultat som på salongen? No worries! Vi har redskapen och kunskapen och hjälper dig gärna att skapa dom där perfekta svallande lockarna eller varför inte en lite mer edgy wetlook?

I vår bokning hittar du ”styling” och klickar du på den så finns det tre olika alternativ:

Snabbfix

Kom till salongen med nytvättat hår. Vi hjälper dig med rätt produkter och verktyg för att uppfylla dina önskemål. Vill du till exempel ha hjälp med att locka håret eller göra inbakade flätor? Då ska du boka snabbfix!

Tvätt & fön

Precis som det låter, vi tvättar med ett schampo och balsam från Kérastase som passar till ditt hår och använder produkter för att föna en hållbar frysyr efter dina önskemål. Kanske vill du föna ditt frasiga långa hår slätt? Eller helt enkelt bara tycker det är skönt att slippa tvätta håret själv? Vi löser det!

Tvätt & styling

En skön hårtvätt där vi väljer ett schampo och balsam från Kérastase som passar ditt hår, inklusive föning där vi redan från fuktigt hår peppar ditt hår med bra produkter för en hållbar styling. Vi stylar med verktyg efter dina önskemål. 

Vi använder oss av stylingprodukter från Kérastase Redken och L’Oréal.

WAU-adds

I stylingen där vi tvättar ditt hår rekommenderar vi att boka till en salongskur för att bygga upp eller återfukta ditt hår, du får även en 3-10 minuter hårbottenmassage! När du ändå ligger där i shamponeringen, så varför inte snygga till fransar och/eller bryn med lite färg också? Alla våra ”adds” kommer upp som tillval vid bokning av behandling.