Bli en del av WAU Concept

Lediga tjänster på WAU

Här hittar du aktuella tjänster och möjligheter i våra olika salonger.

Alla typer av ansökningar skickas till info@wauconcept.com

Frisör Nyköping – Heltid

Vi söker dig, boende i Nyköping med omnejd som har Gesällbrev, gärna en uppbyggd kundkrets och som brinner för ditt jobb. Du är kreativ, öppen & glad. Hos oss arbetar du med fria arbetstider under eget ansvar med provisionsbaserad lön, du anpassar arbetet efter livet och bestämmer själv hur dina dagar ser ut.  Salongen står för allt du behöver för att utföra dina tjänster! Vi söker två personer.

Behandlingsrum uthyres – Nyköping

Vi har två behandlingsrum lediga på nedre plan i vår salong på Västra Kvarngatan 4 i centrala Nyköping.
Hyrs ut till verksamhet som kan komplettera vårt utbud av behandlingar, så som tatuering, massage, hudvård eller liknande.

Hittar du inte exakt det upplägget du söker men ändå vill bli en del av WAU?

Hör av dig och berätta!

Hur vill du leva? Vi är väldigt inne på det som kallas självledarskap. Vi tror, att om man lyckas leda sig själv på ett medvetet sätt, då blir livet som bäst. Vår förhoppning är att du som vill arbeta på WAU ska tänka likadant. Det betyder inte att du måste vilja leva livet precis som vi och arbeta på samma sätt som oss, tvärtom. Det är det som är poängen med självledarskap: du får arbeta som det passar just dig bäst och lägga upp ditt liv efter dina behov, visioner och mål.

Miriam Wauge

I praktiken bygger WAU på att

Vi hjälps åt

Eftersom ingen har en egen stol på Wau konkurrerar vi aldrig om våra kunder. Vi är ett lag som hjälper varandra att göra kundens upplevelse riktigt, riktigt bra. Det betyder att vi strävar efter att Wau i sig, blir lika viktigt som oss individer som arbetar här. Kunderna får gärna favorisera en av oss, men vi ska sträva efter att kunden ska tycka att det är helt okej att bli omhändertagen av någon annan när det är svårt att få scheman att klaffa. Kunden ska se att vi är ett team på riktigt.

Vi är generösa

Om vi tänker mer på helheten än våra egna egon – och det måste vi göra om det här ska bli bra – då är vi generösa mot varandra. Vi kan omöjligt vara lika bra på allting som ingår i våra jobb, men vi kan bjuda på vår kunskap när en kollega behöver den. Tillsammans når vi längre. Jag tror att det kommer att bli jättegod stämning om vi ser till kundens och salongens bästa före våra egna karriärer som stjärnor. Vi kommer utvecklas snabbare och på ett roligare sätt om vi bjuder varandra på allt vi kan. Och om vi ber om hjälp när någon annan kan bättre.

Vi är öppna

Ibland kommer man till jobbet med ett surt bagage. Något har hänt som man inte kan skaka av sig. Det är mänskligt, så då berättar vi för varandra. Det lättar, gör att vi lära känna varandra och får större förståelse för hur det kan vara när livet inte leker. Öppenhet svetsar samman. Jag tror stenhårt på öppenhet och ärlighet. Min erfarenhet är att svaghet ofta är ett tecken på styrka. Det gäller alla. Så riv fasaderna, då blir allt vackrare på riktigt. Det är något vi kan hjälpa kunderna att inse också. Mer om det på annan plats.

Vi är kreativa

Faran med att vara kreativ är att det blir fel. Men att misslyckas ibland är också en vinst, på längre sikt. Gör vi som vi alltid gjort blir vi tråkiga. Andra kommer att springa ifrån oss med roligare idéer. Så vi måste våga misslyckas. Det är här som vår givmildhet och vår öppenhet är så viktiga ingredienser. Tillsammans kan vi både peppa till kreativa lösningar och minska riskerna för floppar. 

Men allra först

Innan du hoppar jämfota av glädje över möjligheten att få en så öppen och tillåtande chef, måste du komma underfund med svaret på den första och största frågan: Hur vill du leva? För att komma fram till ett bra svar på den klurigheten måste du ge dig tid att reflektera. Stanna upp och tänk på vad du egentligen vill med din tid på jorden och vilka förändringar du måste göra om du ska ha en chans att nå dina mål.

Ett mål borde vara att trivas på jobbet och det funkar med den du är och vad du tycker är viktigt. Självreflektion handlar om hitta sin energi och ta vara på den egna inre motorn. När du vet vad du står för och vad du vill är det enklare att välja bland alla alternativ i livet.

Vill du till exempel bli riktigt bra på något kommer du välja bort sådant som inte leder mot målet. Inte så att du måste vara supersträng mot dig själv när du vill lägga dig i soffan och försvinna in i en tv-serie. Men det är bra att vara medveten. Valen är inte alltid enkla. Du kanske har flyt just nu och blir erbjuden jobb på flera olika salonger. På vilken delar man dina värderingar? Vad hjälper dig att må bra och uppnå dina egna mål? Var kan du leva ditt liv som du vill leva det? För oss är svaren på sådana frågor livsviktiga. Vi vill styra vårt jobb efter livet. Vi vill själva bestämma vår inkomst efter hur mycket vi tycker att vi behöver.

Vad tycker du?

Är du frisör och nyfiken på WAU?

Vilka är vi?

Vi är ett företag som vill skapa fler härliga arbetsplatser tillsammans med just en sådan person som dig. Kanske är du kvar på salongen som Salongsansvarig, gör allt det roliga och har mer tid över till dina härliga kunder och kanske även fler timmar utan pappersarbete när du kommer hem. 

Blir en del av ett nytänkande koncept för frisörbranschen. Framtidens arbetssätt för frisörer! Mer frihet, mer flexibilitet och mer fokus på det frisörer kan bäst! Utbildas och utvecklas tillsammans med andra, få stöttning och bli med i ett team som älskar det vi gör.

Är du salongsägaren som…

Är du salongsägaren som är en kreativ frisör i hjärtat? Tar tiden av administrativa uppgifter över kanske både arbetsglädjen och dina timmar på dygnet.
Du får energi av härliga kunder och kollegor och dina timmar på dygnet.
Du får energi av härliga kunder och kollegor men dräneras av papper, bokföring, fakturor och beställningar…kan du känna dig ensam som företagare när det blir utmaningar på salongen?
Listan kan göras lång med saker som inte passar in i den skapande och kreativa frisörens vision av att driva egen salong.
Kanske vi är en perfekt match, om vi gör det vi är bra på och ger dig utrymme till att göra mer  av det du är bra på. 
Väcker detta ditt intresse? Tveka inte på att kontakta oss.

Självledarskap enligt WAU

Att var inlåst i en box med arbetstider och närvarokrav är inget vi tror på för framtiden. Självklart är du på plats när du sagt att du ska vara det, men resten – ditt eget liv – sköter du själv. Du jobbar så mycket eller lite du vill. Kanske har du småbarn som ska hämtas tidigt ibland. Eller om du vill du ligga och dra dig på morgonen och jobba sent på kvällen, då kan du göra det.

Du kan kombinera flera olika jobb eller studier och lägga tiderna efter dina behov. Du kanske har stora planer att frilansa ett tag för att sedan bli din egen. Det som passar dig och ditt liv just nu, kanske inte passar dig om ett, tre eller fem år. En dag driver du kanske en egen WAU-salong, eller är platsansvarig. Eller så är du tekniker, utbildare eller jobbar extra parallellt med en helt annan dröm?

Några dagar arbetar du i den ena staden, andra i en annan. Vem vet i vilken del av världen ditt liv fortsätter. Med glädje, energi och självkänsla. I vår värld på WAU ska allt vara möjligt, utvecklande och individanpassat. Det kallar vi självledarskap. 

Vårt varför

Framtiden är spännande och möjligheterna för vad vi tillsammans kan skapa är oändliga. Vem du än är och hur du än vill leva, kommer vi göra allt tillsammans för att det du vill ska hända, verkligen blir av. För jag tror att du skapar ditt liv bäst med hjälp av dina egna drömmar och på dina egna villkor.