Permanent

’Cause no bad day started with amazing volume!

Permanenta håret - WAU Curls

Lockpermanenten smög sig tillbaka under 2020 och och är nu en självklar behandling på våra salonger igen! Här använder vi oss av Matrix produkter för att på ett så skonsamt sätt som möjligt ändra strukturen i håret. 

Att få ett rakt hår permanent lockigt kan lätt verka som magi, men det är i själva verket ren kemi. Det är därför viktigt med en konsultation innan en strukturbehandling, för att diskutera vad som är möjligt med just ditt hår. Konsultationen blir kostnadsfri vid bokning av behandling.

WAU Curls mini

Vår mest populära permanent är WAU curls mini. Denna behandling passar dig som till exempel har kortklippta sidor och längre hår upptill som du vill ge volym och/eller lockar. Vi hjälper dig alltid att hitta rätt sätt och produkter för att styla dina lockar efter behandlingen.

WAU Curls

WAU culs bokas om du vill permanenta hela ditt hår och/eller har ett längre hår. För att uppnå stuntsiga lockar rekommenderar vi dock ej att göra denna behandling om ditt hår är väldigt långt. Rådfråga därför med din frisör innan bokning!

Boka din frisörtid

Vill du boka tid för att permanenta håret så gör du det enkelt i vår internetbokning under Permanent. Om du behöver tips och råd eller har funderingar så rekommenderar vi att boka en konsultation som blir kostnadsfri vid bokning av behandling. Välkommen till våra salonger i Västerås, Fagersta och Visby där våra frisörer är redo att hjälpa dig få ett lockigare liv! 

Du måste ha fyllt 16 år för att utföra en permanentbehandling hos oss, hud och hår är känsligare och kan ta skada. Det är även större risk att utveckla allergier om du utför permanentbehandling i ung ålder.

Inspirationsbilder från WAU