Blogg

Vi vill berätta för er om vad som händer, vad vi gör, hur vi tänker, hur våra dagar här på salongen med er ser ut, alla nya spännande saker som sker. Dela med oss av vår passion för det vi gör.

 

Läs de senaste blogginläggen och nyheterna från WAU.

Mästarbrev

I ett tidigare inlägg förklarade jag för er vad gesällbrevet innebär. I detta vill jag berätta om mästarbrevet!

Läs mer »

BLACK WEEK IS NOT OUR THING

Vi på WAU tror inte på konsumtionshets. Alla våra produkters och tjänsters priser återspeglar dess verkliga kostnader för tex ingredienser, tillverkning och personalkostnader. Vår kampanj under Black week innebär därför inte sänkta priser och ”passa på erbjudanden”

Läs mer »

Wau <3 Miljön

Det finns många faktorer i vårt yrke som frisörer som kan vara skadliga för det vikigaste vi har, miljön!

Läs mer »

Vanliga frågor till frisörer

Vi som jobbar med kunder, människor, varje dag stöter ju såklart på diverse olika samtalsämnen under våra timmar på salongen. I detta inlägg tänkte jag med hjälp av mina kollegor i Västerås, Fagersta och Visby svara på dom vanligaste frågorna vi får på salongerna!

Läs mer »

Styling

Trött på att stå hemma med värmetången och svettas för att sedan bli besviken ännu en gång att du ej kan uppnå samma resultat som på salongen?

No worries! Vi har redskapen och kunskapen och hjälper dig gärna att skapa dom där perfekta svallande lockarna eller varför inte en lite mer edgy wetlook?

Läs mer »

Hairtalk – Quick fix

Precis som det låter, en SNABB förvandling på ditt hår, på bara 10 minuter kan vi hjälpa dig att få helt magiska resultat på ditt hår med endast någon eller några hairtalkslingor!

Läs mer »