Blogg

Vi vill berätta för er om vad som händer, vad vi gör, hur vi tänker, hur våra dagar här på salongen med er ser ut, alla nya spännande saker som sker. Dela med oss av vår passion för det vi gör.

 

Läs de senaste blogginläggen och nyheterna från WAU.

Team Nyköping

På Västra Kvarngatan 4 i centrala Nyköping slog WAU upp portarna för vår 6:e salong. Sedan i augusti 2022 har våra grymma frisörer och barberare

Läs mer »

Fusio-Dose

Jag presenterar trumvirvel Salongskuren som på bara sekunder transformerar håret med sin avancerade teknologi och långvariga effekt. Vi bjuder även på några härliga minuters skalpmassage

Läs mer »

WAU + L’Oréal = hållbarhet

Att sammarbeta med märken som värdesätter miljön och vår framtid här på jorden är viktigt för oss på WAU, då vi gör allt vi kan för att jobba så hållbart som möjligt på alla våra salonger.

Läs mer »

Hårfager blir WAU (Nyöppning i Avesta)

Som om inte Nyköping vore nog så har vi nu även tagit oss an att sätta lite mer WAU-känsla i Avesta, som vi nu fixar och donar i för fullt inför nyöppningen 12 september.
Pirjo som har drivit salongen i 40 år lägger saxen på hyllan, men kvar blir hennes kollegor Angelica och Lovisa.

Läs mer »

Mjäll och torr hårbotten

Har du varit med om att hudflagor likt strössel letat sig ner på axlarna någon gång? Då har du med all sannolikhet haft mjäll.Men all torr hud tyder inte på mjäll! Jag tänkte förklara skillnaden för dig här nedan.

Läs mer »

Fransar

Våra duktiga fransstylister Linnéa och Evelina kommer att ta väl hand om dig på vår salong på Notuddskajen i Västerås!
Dom erbjuder tjänster som fransförlängning med både singel och volymfransar, samt lashlift som är en permanentbehandling där man böjer fransarna och färgar, om så önskas!

Läs mer »