Färg

Att skapa med färg är något vi älskar på WAU. Vi ser till att alltid vara uppdaterade med de senaste teknikerna och trenderna inom hårvärlden. Färgerna vi använder oss av är från L’oréal, som är i framkant både när det gäller kvalitet och skonsamhet.

Majirel

Majirel är vår permanenta färg, som också täcker grått hår utan problem, även dom mesta svårfärgade! Vi skräddarsyr alltid färgerna efter utgångsläge och dina önskemål. Med Majirel kan vi öppnå den där riktigt vibrerande klara koppartonen, eller en djup mockabrun, vi kan även ljusa upp ditt naturliga hår ca 3 steg på ett skonsamt sätt med denna färg. Ditt hår bevaras friskt och glansigt!

Dia richesse

Denna fantastiska semi-permanenta färg är svår att inte älska! Vi använder den mycket på salongen när vi till exempel gör root shadows eller low lights i ett blont hår. Men även för att fräscha upp ett redan färgat hår. Det blir ett naturligt, glansigt resultat där utväxten blir diskret. Denna färg är ammoniakfri.

Dia Light

Denna demi-permanenta färg utmärker sig med sin makalösa glans när den lägger sig som ett filter på håret. Vi använder den oftast i samband med nyanseringar och färgkorrigeringar på ett ljust hår. Den är otroligt skonsam och är därför helt oslagbar när vi jobbar med hår som är skadade. Du kommer att uppleva ditt hår friskare och glansigare efter att det blivit behandlat med Dia light! Denna färg är ammoniakfri.

Inför behandlingen

Kom gärna förberedd till din behandling! Vad kan du tänka dig, vad kan du inte tänka dig? Inspirationsbilder är alltid uppskattat, då förstår din frisör bättre hur du tänker och ni kan bolla idéer. Tvätta håret dagen innan om du har använt stylingprodukter som t.ex. torrschampo och hårspray i håret. Detta för att lägga grunden till ett optimalt resultat. Skriv gärna ner din färgningshistorik innan besöket (om den är lång), så det är lätt att ta fram och visa din frisör. Om vi vet vad ditt hår har varit med om så kan vi lättare skräddarsy färgbehandlingen för att uppnå bästa möjliga resultat.

Vi vill hjälpa dig att få ditt drömhår!

För att få till en färg som är optimal för just dig så krävs mer än otroliga färger. Våra frisörer har alla godkänd utbildning, gesällbrev och inte minst passion för det vi gör. Du kan boka en konsultation hos oss som blir kostnadsfri vid bokning av behandling. Vi ser fram emot att se dig skina i ditt nyfärgade hår!

Du måste ha fyllt 16 år för att utföra en färgbehandling hos oss, hud och hår är känsligare och kan ta skada. Det är även större risk att utveckla allergier om du utför färgbehandling i ung ålder.