WAU Karlstad

Vid Sundsta torg hittar du Karlstads skönaste salong. Välkommen in!

Om salongen

Vad härligt att du hittat till vår nya salong på Sundsta Torg i Karlstad! Nu har vi äntligen slagit upp portarna för våra kunder i denna charmiga salong med utsikt över Sundstatjärn. Här har vi samlat några av Karlstad och Värmlands vassaste frisörer under ett och samma tak – Matilda, Irma, Felicia, Emilia och Maja. 

WAU Karlstad är din frisör i Karlstad som inte ligger mitt i stan, men ändå nära. Ta en mysig promenad/cykeltur hit längst strandpromenaden, eller kom med bil och parkera längst vägen eller på den stora parkeringen ett stenkast bort, där det alltid finns lediga parkeringsplatser.

Nyfiken på WAU Concept? Spana gärna in våra andra salonger.

Är du frisör på jakt efter en ny salong? Här hittar du våra lediga tjänster!

Adress & kontaktuppgifter

Sundsta Torg 3c
654 63 Karlstad 

Telefon: 054-8200510
Epost: karlstad@wauconcept.com

Öppettider

Då alla vi på WAU jobbar under fria arbetstider finns inga satta öppettider här, men vi älskar vårt jobb och våra kunder så du ska inte bli förvånad om lamporna lyser 07.00 en måndag eller 22.00 en tisdag.

Vi ses!

Matilda-wau

Matilda

Matilda är en uppskattad och omtyckt frisör som arbetat i branschen sedan 2012. Färgning är hennes expertis men mötet med kunden är det hon älskar allra mest.

Irma (3)

Irma

Irma är en passionerad frisör med lång erfarenhet inom frisöryrket som brinner extra mycket för färg och långt hår. Hos Irma är du alltid i trygga händer.

Felicia (2)

Felicia

Felicia är en stjärna på allt vad gäller klippning, färg och förlängning och är dessutom utbildad i både håltagning och lashlift/browlift. 

Emilia (2)

Emilia

Emilia är sedan många år tillbaka en populär frisör i Karlstad. Förutom klipp och färg som hon älskar är hon dessutom utbildad expert på extensions.

 

Maja-karlstad

Maja

Maja är en passionerad frisör i Karlstad som snabbt har blivit omtyckt för sin skicklighet med både herr- och damklippningar. Med en lika stor kärlek för färg som för klipp, skapar hon magiska hår.

Inför ditt besök

Så vad väntar dig på ditt besök på salongen, kanske du sitter och funderar på just nu? Och vad kan du som kund göra för att ditt besök ska bli så gynnsamt som möjligt? Det ska vi berätta för dig!

Se till att boka rätt behandling 

I vårat smarta bokningssystem Voady, så kan du enkelt läsa om alla våra behandlingar, känns det ändå hopplöst att få någon klarhet? Ring oss gärna och rådfråga oss. Alternativ två är att boka en konsultation som blir kostnadsfri när du utför en behandling hos oss. Med rätt tid bokad lägger vi grunden för att behandlingen blir så optimal som möjligt! 

Ska håret tvättas innan? 

Vid klippning som tar 45 minuter eller mer så ingår alltid tvätt, vid t.ex. luggklippning, touch up och barnklippning ingår ej tvätt, och håret rekommenderas att tvättas samma dag för bästa möjliga resultat. Ska du färga eller slinga ditt hår, så behöver håret tvättas innan om produkter som t.ex. hårspray, torrschampo, vax har använts. Detta för att uppnå optimalt resultat, håret behöver dock ej tvättas samma dag.) Har du bokat omsättning av Hairtalk så bokas hårtvätt som en tilläggsbehandling. Annars tvättas håret hemma samma dag.

Lämna smycken hemma
främst örhängen kan vara i vägen vid klippning och färgning, är du rädd om dina smycken så är det bäst att dom lämnas hemma eller avlägsnas innan behandlingen.

Kom i tid

Var gärna på salongen 5 minuter innan din bokade tid, så att du är redo att sätta dig i stolen när din frisör är redo, varje minut är dyrbar! Vi gör alltid vårat yttersta för att vara punktliga till din bokade tid!

Optimera konsultationen

För att optimera konsultationen är det alltid en fördel om du har ett hum om vad du kan tänka dig, och inte kan tänka dig. Inspirationsbilder är alltid uppskattat, även om du bör vara medveten om att det sällan går att uppnå exakt samma resultat, så får din frisör en bild om vad målet med behandlingen är, eftersom det kan vara svårt att förklara i ord. Därefter kan ni bolla tankar och idéer för att komma fram till en målbild som passar dig och ditt hår. Tydlighet är alltid A och O i denna del av behandlingen, både från dig och din frisör.

Utnyttja vår kunskap

Vad kallas denna teknik? Hur vet man om en färg är varm eller kall? Hur många hårstrån tappar man per dag? Hur långt är ett snöre? Vi älskar att svara på dina frågor, vi kanske inte har svar på ALLT, men ingen fråga är för dum. Under din bokade tid så är vi 100% där för DIG och ditt hår. Vi lovar att informera dig om vad vi gör och hur vi tänker i hela processen, men våga fråga om det är något du inte förstår dig på!

Tillit mellan dig och din frisör

Det är viktigt att du och din frisör kan lita på varandra, ju mer din frisör lär känna dig och ditt hår, desto bättre kan hen hjälpa dig! Den där hemmablekningen för tre år sedan kan vara avgörande när det kommer till resultatet! Det är viktigt att även du känner tillit till din frisör. Vi ser till att hålla våra frisörer uppdaterade och utbildade. Vi är mycket stolta över att alla våra frisörer brinner för sitt yrke och alltid går in med hjärta och själ i alla sina uppdrag. Känner du dig osäker på något, eller bara är nyfiken på vad vi sysslar med? Fråga! Om inte, luta dig tillbaka i stolen med en kopp kaffe/te/iskall clean drink och njut av att vara i goda händer hos någon av våra frisörer i Karlstad.

Nu är du snart klar!

När behandlingen är klar och du känner dig fullkomligt fantastisk i din nya eller uppgraderade look, så vill vi ju såklart att du ska kunna ta med dig känslan hem, för att återskapa. Vi rekommenderar alltid vård och stylingprodukter som passar ditt hår. Har du redan hyllan full hemma med produkter som du älskar? Bra där! Har du inte? Ta vara på vår kunskap och fyll på med det ditt hår behöver! 

Hos oss betalar du med kort, swish eller klarna faktura.

Välkommen in till oss på WAU Karlstad. Vi hoppas att du ska trivas här lika bra som vi gör!

Karlstads skönaste salong

WAU Karlstad är en frisörsalong som ligger vid Sundsta Torg i Karlstad. Med personlig service och kunden i fokus arbetar vi tillsammans för att med dina tankar, kombinerat med vår kunskap och erfarenhet, ta fram det bästa just för dig. På WAU ser vi den du är och den du vill vara och tillsammans kan vi därför skapa fantastiskt hår som du är fullt nöjd med. Vi arbetar varje dag för att du ska känna dig väl bemött när du kommer till oss, oavsett om du önskar en enklare klippning eller en helt ny frisyr med ny färg eller slingor. Vi finns här för dig.

VÄSTERÅS - NOTUDDEN
Hårprodukter WAU

Lyxig hårvård & erfarna frisörer

På frisörsalongen vid Sundsta Torg i Karlstad arbetar vi med flera kända varumärken som erbjuder skonsamma hårprodukter. Med personligt rekommenderade produkter anpassade efter din hårtyp blir det därför enkelt för dig att underhålla det friska och starka hår vi lägger grunden för hos oss. Våra drivna, erfarna frisörer har med sina många år i branschen både den erfarenhet såväl som det kreativa intresset som behövs för att få liv i just ditt hår. Få det hår du alltid har önskat – boka tid till vår frisörsalong i Karlstad idag.