Upptäck WAU Concept

WAU Concept har en klar och tydlig vision: att skapa ett modernt frisörkoncept med ett nytt arbetssätt som kan möta nutidens behov som finns bland frisörer. Här har vi samlat några av landets vassaste och skönaste frisörer och barberare. Med målet att revolutionera branschen satsar vi nu på att expandera vår verksamhet. Vår plan är att öppna 100 WAU-enheter runt om i landet och samtidigt förändra branschen till det bättre.

Upptäck våra salonger och tipsa oss gärna om en stad där du saknar WAU!

Om WAU Concepts salonger

WAU Concepts salonger är mer än bara en plats där du kan fixa ditt hår, dina naglar, fransar & bryn, ditt skägg, din make-up eller din spraytan. Här får vi prata av oss, få egentid och slippa jobbiga grejer en stund. Vi på WAU tänker att fysiska möten blir ännu viktigare nu när så mycket digitaliseras. Att vi träffas som riktiga människor, att vi känner tillhörighet, att vi får vara oss själva. Vi vill jobba på ett ställe där du känner dig så happy att du hänger kvar efter att hår, naglar, fransar, skägg och brynen blivit fixade. Vi har tid och massor av idéer. Vi uppmuntrar dig att ta hand om dig på alla sätt. Du som tar hand om dig själv tar ju ofta hand om andra också.

I alla våra salonger hittar du en butiksavdelning fylld med det senaste modet, trendiga inredningsdetaljer, uppskattade presenter och fantastiska hårprodukter och redskap. 

Erfarna frisörer – Nöjda kunder

På alla våra salonger arbetar vi med högkvalitativa och skonsamma hårprodukter. Med personligt rekommenderade produkter anpassade efter din hårtyp blir det därför enkelt för dig att underhålla det friska och starka hår vi lägger grunden för hos oss. Våra drivna, erfarna frisörer har med sina många år i branschen både den erfarenhet såväl som det kreativa intresset som behövs för att få liv i just ditt hår.