Upptäck WAU Concept

Här har vi samlat några av landets bästa frisörer. I Västerås hittar du oss på Jakobsberg och Notudden. I Fagersta finns vi på Centrumvägen och i Visby hittar du på Adelsgatan. Till våren 2021 planerar vi även att öppna vår femte salong, denna gång i centrala Västerås.

Varmt välkommen!

Om WAU Concepts salonger

WAU Concepts salonger är mer än bara en plats där du kan fixa ditt hår, dina naglar, fransar & bryn, ditt skägg, din make-up eller din spraytan. Här får vi prata av oss, få egentid och slippa jobbiga grejer en stund. Vi på WAU tänker att fysiska möten blir ännu viktigare nu när så mycket digitaliseras. Att vi träffas som riktiga människor, att vi känner tillhörighet, att vi får vara oss själva. Vi vill jobba på ett ställe där du känner dig så happy att du hänger kvar efter att hår, naglar, fransar, skägg och brynen blivit fixade. Vi har tid och massor av idéer. Vi uppmuntrar dig att ta hand om dig på alla sätt. Du som tar hand om dig själv tar ju ofta hand om andra också.

I alla våra salonger hittar du en butiksavdelning fylld med det senaste modet, trendiga inredningsdetaljer, uppskattade presenter och fantastiska hårprodukter och redskap. På WAU Concepts salonger använder vi oss uteslutande av Paul Mitchells produkter.