WAU Notudden

Välkommen in till Västerås skönaste salong!

Om salongen

Vad härligt att du har hittat till vår salong på Notuddskajen i Västerås! I november 2018 slog vi upp portarna för dom första kunderna i denna charmiga salong med Mälaren som utsikt. Här hjälper vi dig med ditt hår och det finns även möjlighet att boka tid för en WAUtan (spraytan)!

På denna salong så kommer du att bli varmt omhändertagen av våra underbara frisörer. Dessa fantastiska personligheter kan du läsa mer om några scroll ner.

WAU Notuddskajen är din frisör i Västerås som inte ligger mitt i stan, men ändå nära. Granne med fantastiska Steam Hotel, där ni även hittar vår Barber box! Ta en mysig promenad/cykeltur hit längs mälarpromenaden, eller kom med bil och parkera i parkeringshuset vid Hemköp eller grusparkeringen ett stenkast bort, där det alltid finns lediga parkeringsplatser.

Nyfiken på WAU Concept? Spana gärna in våra andra salonger.

Är du frisör på jakt efter en ny salong? Här hittar du våra lediga tjänster!

Adress & kontaktuppgifter

Notuddskajen 1
723 58 Västerås

Telefon: 021-13 30 39
Mail: notudden@wauconcept.com

Öppettider

Då alla vi på WAU jobbar under fria arbetstider finns inga satta öppettider här, men vi älskar vårt jobb och våra kunder så du ska inte bli förvånad om lamporna lyser 07.00 en måndag eller 22.00 en tisdag.

Vi ses!

Karen - Notudden

Karen

Karen är vår härliga norska tjej som varit frisör sedan 2006. Hon har tidigare jobbat på stora salonger i Oslo. Med härlig norsk stämma och kreativitet kommer hon ta väl hand om dig och ditt hår. Karen har gesäll- och mästarbrev och hennes specialitet är herrar och korta frisyrer, men hon älskar även att få vara kreativ med långa hår.

Linda - Notudden

Linda

Linda är en glad, spontan tjej som skrattar mycket. Det hon tycker mest att göra är att färga, balayage är en specialitet. Linda tog sin gesäll 2018 och förutom att fixa kundernas hår gillar hon alla samtal. Kunderna inspirerar henne och ger henne ofta nya tankeställare. En klippa på extensions, utbildad i både tape och weft!

Anna - Notudden

Anna Ö

Anna är en glad och ambitiös tjej som ofta har ett skratt nära till hands. Redan som liten hade hon som mål att bli frisör. Hon har arbetat sedan 2017 och tog gesällen 2022. Idag drivs hon av kreativiteten i sitt jobb och brinner lite extra för färg oavsett ljust eller mörkt men älskar sitt arbete med att ge det där lilla extra för varje kund.

Emma - Berget

Emma

Emma har jobbat som frisör sedan 2016. Hon tog sin Gesäll 2019. Hon älskar kundmötet och att få vara kreativ. Hon vill få kunden att trivas i sitt hår och gillarutmaningar såsom att följa med på resan från ett förstört hår till ett friskt och starkt. Hon brinner lite extra för herrklippningar, folieslingor och stora förändringar

Anna E - Notudden

Anna E

Anna är en lugn och lättsam tjej som alltid haft ett intresse för frisöryrket. Hon tog sin frisörexamen 2019 via Björn Axén Academy och sitt gesällbrev 2022. Permanent och att få experimentera med färg och slingor tycker hon är extra roligt. Anna varvar just nu föräldraledighet med jobb på salongen.

Miriam-wau

Miriam

Miriam är vår sprudlande frisör som arbetat i branschen sedan 2007. Hon drivs av kreativiteten i sitt jobb och brinner för att ge det där lilla extra för varje kund. Hos Miriam är du som kund alltid i trygga händer. Att prata om allt mellan himmel och jord och samtidigt skapa ett drömhår till dig som kund är det Miriam uppskattar allra mest.

Inför ditt besök

Så vad väntar dig på ditt besök på salongen, kanske du sitter och funderar på just nu? Och vad kan du som kund göra för att ditt besök ska bli så gynnsamt som möjligt? Det ska vi berätta för dig!

Se till att boka rätt behandling 

I vårat smarta bokningssystem Voady, så kan du enkelt läsa om alla våra behandlingar, känns det ändå hopplöst att få någon klarhet? Ring oss gärna och rådfråga. Alternativ två är att boka en konsultation som blir kostnadsfri när du utför en behandling hos oss. Med rätt tid bokad lägger vi grunden för att behandlingen blir så optimal som möjligt! 

Ska håret tvättas innan? 

Vid klippning som tar 45 minuter eller mer så ingår alltid tvätt, vid t.ex. luggklippning, touch up och barnklippning ingår ej tvätt, och håret rekommenderas att tvättas samma dag för bästa möjliga resultat. Ska du färga eller slinga ditt hår, så behöver håret tvättas innan om produkter som t.ex. hårspray, torrschampo, vax har använts. Detta för att uppnå optimalt resultat, håret behöver dock ej tvättas samma dag.) Har du bokat omsättning av Hairtalk så bokas hårtvätt som en tilläggsbehandling. Annars tvättas håret hemma samma dag.

Lämna smycken hemma
Främst örhängen kan vara i vägen vid klippning och färgning, är du rädd om dina smycken så är det bäst att dom lämnas hemma eller avlägsnas innan behandlingen.

Kom i tid

Var gärna på salongen 5 minuter innan din bokade tid, så att du är redo att sätta dig i stolen när din frisör är redo, varje minut är dyrbar! Vi gör alltid vårat yttersta för att vara punktliga till din bokade tid!

Optimera konsultationen

För att optimera konsultationen är det alltid en fördel om du har ett hum om vad du kan tänka dig, och inte kan tänka dig. Inspirationsbilder är alltid uppskattat, även om du bör vara medveten om att det sällan går att uppnå exakt samma resultat, så får din frisör en bild om vad målet med behandlingen är, eftersom det kan vara svårt att förklara i ord. Därefter kan ni bolla tankar och idéer för att komma fram till en målbild som passar dig och ditt hår. Tydlighet är alltid A och O i denna del av behandlingen, både från dig och din frisör.

Utnyttja vår kunskap

Vad kallas denna teknik? Hur vet man om en färg är varm eller kall? Hur många hårstrån tappar man per dag? Hur långt är ett snöre? Vi älskar att svara på dina frågor, vi kanske inte har svar på ALLT, men ingen fråga är för dum. Under din bokade tid så är vi 100% där för DIG och ditt hår. Vi lovar att informera dig om vad vi gör och hur vi tänker i hela processen, men våga fråga om det är något du inte förstår dig på!

Tillit mellan dig och din frisör

Det är viktigt att du och din frisör kan lita på varandra, ju mer din frisör lär känna dig och ditt hår, desto bättre kan hen hjälpa dig! Den där hemmablekningen för tre år sedan kan vara avgörande när det kommer till resultatet! Det är viktigt att även du känner tillit till din frisör. Vi ser till att hålla våra frisörer uppdaterade och utbildade. Vi är mycket stolta över att alla våra frisörer brinner för sitt yrke och alltid går in med hjärta och själ i alla sina uppdrag. Känner du dig osäker på något, eller bara är nyfiken på vad vi sysslar med? Fråga! Om inte, luta dig tillbaka i stolen med en kopp kaffe/te/iskall clean drink och njut av att vara i goda händer hos någon av våra frisörer i Västerås.

Nu är du snart klar!

När behandlingen är klar och du känner dig fullkomligt fantastisk i din nya eller uppgraderade look, så vill vi ju såklart att du ska kunna ta med dig känslan hem, för att återskapa. Vi rekommenderar alltid vård och stylingprodukter som passar ditt hår. Har du redan hyllan full hemma med produkter som du älskar? Bra där! Har du inte? Ta vara på vår kunskap och fyll på med det ditt hår behöver! 

Hos oss betalar du med kort, swish eller klarna faktura. 

Välkommen in till oss på WAU Västerås. Vi hoppas att du ska trivas här lika bra som vi gör!

Västerås skönaste salong

WAU Notuddskajen är en frisörsalong som ligger vid Notudden i Västerås. Med personlig service och kunden i fokus arbetar vi tillsammans för att med dina tankar, kombinerat med vår kunskap och erfarenhet, ta fram det bästa just för dig. På WAU ser vi den du är och den du vill vara och tillsammans kan vi därför skapa fantastiskt hår som du är fullt nöjd med. Vi arbetar varje dag för att du ska känna dig väl bemött när du kommer till oss, oavsett om du önskar en enklare klippning eller en helt ny frisyr med ny färg eller slingor. Vi finns här för dig.

VÄSTERÅS - NOTUDDEN
hårprodukter

Lyxig hårvård & erfarna frisörer

På Frisörsalongen vid Notudden i Västerås arbetar vi med flera kända varumärken som erbjuder skonsamma hårprodukter. Med personligt rekommenderade produkter anpassade efter din hårtyp blir det därför enkelt för dig att underhålla det friska och starka hår vi lägger grunden för hos oss. Våra drivna, erfarna frisörer har med sina många år i branschen både den erfarenhet såväl som det kreativa intresset som behövs för att få liv i just ditt hår. Få det hår du alltid har önskat – boka tid till vår Frisörsalong i Västerås idag.