WAU Västerås - Notuddskajen 1

Vad härligt att du har hittat till vår salong i Västerås på Notuddskajen! 

I november 2018 slog vi upp portarna för dom första kunderna i denna charmiga salong med Mälaren som utsikt. Här hjälper vi dig med ditt hår, fransar, smink och spraytan. 

På denna salong så kommer du att bli varmt omhändertagen av dessa Frisörer: Karen, Lina, Linda, Anna och Emma, även våra fransstylister Linnéa och Evelina. Dessa fantastiska personligheter kan du läsa mer om några scroll ner. 

WAU Notuddskajen är din frisör i Västerås som inte ligger mitt i stan, men ändå nära. Granne med fantastiska Steam Hotel, där ni även hittar vår Barber box! Ta en mysig promenad/cykeltur hit längs mälarpromenaden, eller kom med bil och parkera i parkeringshuset vid hemköp eller grusparkeringen ett stenkast bort, där det alltid finns lediga parkeringsplatser. 

Öppettider

Då alla vi på WAU jobbar under fria arbetstider finns inga satta öppettider här, men vi älskar vårt jobb och våra kunder så du ska inte bli förvånad om lamporna lyser 07.00 en måndag eller 22.00 en tisdag.

Vi ses!

Adress & kontaktuppgifter

Notuddskajen 1, 724 61 Västerås

Telefon: 021-13 30 39
Epost: info@wauconcept.com

Vad våra kunder säger

Parkering ca 100 m från salongen

Betalning med kort, Swish eller Klarna.
Vi tar American Express.

Gratis kaffe/te/Clean drink till alla kunder

Gratis WIFI

Kundtoalett

Inför ditt besök

Så vad väntar dig på ditt besök på salongen, kanske du sitter och funderar på just nu? Och vad kan du som kund göra för att ditt besök ska bli så gynnsamt som möjligt? Det ska vi berätta för dig!

Se till att boka rätt behandling 

I vårat smarta bokningssystem Voady, så kan du enkelt läsa om alla våra behandlingar, känns det ändå hopplöst att få någon klarhet? Ring oss gärna och rådfråga på 021-133039. Alternativ två är att boka en konsultation som blir kostnadsfri när du utför en behandling hos oss. Med rätt tid bokad lägger vi grunden för att behandlingen blir så optimal som möjligt! 

Ska håret tvättas innan? 

Vid klippning som tar 45 minuter eller mer så ingår alltid tvätt, vid t.ex. luggklippning, touch up och barnklippning ingår ej tvätt, och håret rekommenderas att tvättas samma dag för bästa möjliga resultat. Ska du färga eller slinga ditt hår, så behöver håret tvättas innan om produkter som t.ex. hårspray, torrschampo, vax har använts. Detta för att uppnå optimalt resultat, håret behöver dock ej tvättas samma dag.) Har du bokat omsättning av Hairtalk så bokas hårtvätt som en tilläggsbehandling. Annars tvättas håret hemma samma dag.

Kom i tid

Var gärna på salongen 5 minuter innan din bokade tid, så att du är redo att sätta dig i stolen när din frisör är redo, varje minut är dyrbar! Vi gör alltid vårat yttersta för att vara punktliga till din bokade tid!

Optimera konsultationen

För att optimera konsultationen är det alltid en fördel om du har ett hum om vad du kan tänka dig, och inte kan tänka dig. Inspirationsbilder är alltid uppskattat, även om du bör vara medveten om att det sällan går att uppnå exakt samma resultat, så får din frisör en bild om vad målet med behandlingen är, eftersom det kan vara svårt att förklara i ord. Därefter kan ni bolla tankar och idéer för att komma fram till en målbild som passar dig och ditt hår. Tydlighet är alltid A och O i denna del av behandlingen, både från dig och din frisör.

Utnyttja vår kunskap

Vad kallas denna teknik? Hur vet man om en färg är varm eller kall? Hur många hårstrån tappar man per dag? Hur långt är ett snöre? Vi älskar att svara på dina frågor, vi kanske inte har svar på ALLT, men ingen fråga är för dum. Under din bokade tid så är vi 100% där för DIG och ditt hår. Vi lovar att informera dig om vad vi gör och hur vi tänker i hela processen, men våga fråga om det är något du inte förstår dig på!

Tillit mellan dig och din frisör

Det är viktigt att du och din frisör kan lita på varandra, ju mer din frisör lär känna dig och ditt hår, desto bättre kan hen hjälpa dig! Den där hemmablekningen för tre år sedan kan vara avgörande när det kommer till resultatet! Det är viktigt att även du känner tillit till din frisör. Vi ser till att hålla våra frisörer uppdaterade och utbildade. Vi är mycket stolta över att alla våra frisörer brinner för sitt yrke och alltid går in med hjärta och själ i alla sina uppdrag. Känner du dig osäker på något, eller bara är nyfiken på vad vi sysslar med? Fråga! Om inte, luta dig tillbaka i stolen med en kopp kaffe/te/iskall clean drink och njut av att vara i goda händer hos någon av våra frisörer i Västerås, Notuddskajen.

Nu är du snart klar!

När behandlingen är klar och du känner dig fullkomligt fantastisk i din nya eller uppgraderade look, så vill vi ju såklart att du ska kunna ta med dig känslan hem, för att återskapa. Vi rekommenderar alltid vård och stylingprodukter som passar ditt hår. Har du redan hyllan full hemma med produkter som du älskar? Bra där! Har du inte? Ta vara på vår kunskap och fyll på med det ditt hår behöver! 

Läs mer om Behandlingar hos våra fransstylister och förberedelser inför/vad du kan förvänta dig av en spraytan, i vår behandlingsmeny. 

Hos oss betalar du med kort, swish eller klarna faktura. 

Välkommen in till oss på WAU Notuddskajen. Vi hoppas att du ska trivas här lika bra som vi gör!

Medarbetare Notudden

Karen

Karen är vår härliga norska tjej som varit frisör sedan 2006. Hon har tidigare jobbat på stora salonger i Oslo. Med härlig norsk stämma och kreativitet kommer hon ta väl hand om dig och ditt hår. Karen har gesäll- och mästarbrev och hennes specialitet är herrar och korta frisyrer, men hon älskar även att få vara kreativ med långa hår.

Linda

Linda är en glad, spontan tjej som skrattar mycket. Hon valde mellan att bli polis eller frisör och valde det sistnämnda där hon får utlopp för sin kreativitet. Det hon tycker mest att göra är att färga balayage. Linda tog sin gesäll 2018 och förutom att fixa kundernas hår gillar hon alla samtal. Kunderna inspirerar henne och ger henne ofta nya tankeställare.

Lina

Kreativitet är något som utmärker denna tjej. Hon tycker om att tänka utanför boxen och att testa nya saker får henne att utvecklas. Denna tjej älskar FÄRG! Lina tog sitt gesällbrev 2016. Att få träffa och lära känna alla nya personer/kunder är något hon tycker är väldigt roligt och givande, samtidigt som hon får göra det hon brinner för, att göra er fina i håret.

Anna

Anna är en lugn och lättsam tjej som alltid haft ett intresse för frisöryrket. Hon tog sin frisörexamen 2019 via Björn Axén Academy och sitt gesällbrev 2022. Permanent och att få experimentera med färg och slingor tycker hon är extra roligt. Anna varvar just nu föräldraledighet med jobb på salongen.

Är du vår nästa kollega?

Vi söker ständigt nya talanger till vårt team. Titta vad vi har för lediga tjänster just nu eller skicka in en spontanansökan. 

WAU Notuddskajen – Frisör i Västerås

WAU Notuddskajen är en frisörsalong som ligger vid Notudden i Västerås. Med personlig service och kunden i fokus arbetar vi tillsammans för att med dina tankar, kombinerat med vår kunskap och erfarenhet, ta fram det bästa just för dig. På WAU ser vi den du är och den du vill vara och tillsammans kan vi därför skapa fantastiskt hår som du är fullt nöjd med. Vi arbetar varje dag för att du ska känna dig väl bemött när du kommer till oss, oavsett om du önskar en enklare klippning eller en helt ny frisyr med ny färg eller slingor. Vi finns här för dig.

Lyxig hårvård - Erfarna frisörer

På Frisörsalongen vid Notudden i Västerås arbetar vi med flera kända varumärken som erbjuder skonsamma hårprodukter. Med personligt rekommenderade produkter anpassade efter din hårtyp blir det därför enkelt för dig att underhålla det friska och starka hår vi lägger grunden för hos oss. Våra drivna, erfarna frisörer har med sina många år i branschen både den erfarenhet såväl som det kreativa intresset som behövs för att få liv i just ditt hår. Få det hår du alltid har önskat – boka tid till vår Frisörsalong i Västerås idag.