Slingor

Skapa ditt drömhår hos WAU Concept

Slingor för ditt hår

Slingor med blekning är en av våra vanligaste behandlingar för att ljusa upp håret. Det finns en mängd olika tekniker och namn för detta. Folieslingor, frihandsslingor, babylights, balayage m.fl. Vi använder oss av blekning och färg från Paul Mitchell som lyfter och nyanserar ditt hår för att uppnå ett glansigt och friskt resultat. Utifrån önskemål, utgångsläget på ditt hår, samt kvalitet väljer våra frisörer vilken teknik och blekningsprodukt som passar ditt hår bäst. 

Vårt mål är att du ska lämna salongen med en snygg färg men även bibehållen kvalitet på håret. Därför förespråkar vi att man ljusar upp håret i steg om man vill göra en stor förändring, beroende på utgångsläge och önskemål. 

Vi rekommenderar att göra en vårdande kur i samband med en behandling som ljusar upp håret, för att uppnå bästa hållbarhet och glans, samt för att boosta håret och tillsätta den keratin som bryts ner vid en uppljusning. 

I en sling/blekbehandling ingår alltid en färgkorrigerande nyansering efter dina önskemål.

Boka hel eller halv behandling

Vill du boka tid för slingor så gör du det enkelt i vår internetbokning under Kreativ färg/slingor/balayageBehandlingen finns som både hel och halv. Hel innebär att all yta med hår på huvudet behandlas, oavsett om det är utväxt eller hela håret. Halv innebär 50% eller mindre av yta med hår på huvudet behandlas. Vill du t.ex. trolla bort utväxten i benan och nacken eller ha effektslingor, så bokas denna behandling. Om du vill färga håret och göra några enstaka paket med slingor i t.ex. lugg/bena så bokar du färg och skriver en notis till oss. 

Är du osäker, boka gärna en konsultation med din frisör, den blir kostnadsfri vid bokning av behandling.

Inspirationsbilder från WAU