WAU Visby - Adelsgatan

Om salongen

Mitt på vackra Adelsgatan i Visby bland putsade hus och kullerstenar finns sedan April 2019 WAU Visby Salongsbutik. Här hjälper vi dig med ditt hår & dina naglar. Vi säljer även fina saker till dig och ditt hem, hos oss kan du alltid kika in för att shoppa, boka tid eller bara säga hej. 

WAU Visby är den 3:e WAU salongen i den lilla salongskedjan WAU CONCEPT som grundades i Västerås och av tillfälligheter hamnade på underbara Gotland. Hos oss hittar du kunskap och kreativitet. Vi har hela sortimentet från Paul Mitchell i våra hyllor och hjälper dig gärna med rätt produkter för ditt hår. Hos oss finns även håraccessoarer, doftljus samt allt möjligt fint vi gillar. 

Välkommen in till oss. 

Öppettider

Då alla vi på WAU jobbar under fria arbetstider finns inga satta öppettider här, men vi älskar vårt jobb och våra kunder så du ska inte bli förvånad om lamporna lyser 07.00 en måndag eller 22.00 en tisdag. 

Vi ses!

Adress & kontaktuppgifter

Adelsgatan 34, 
621 57 Visby

Telefon: 0498-21 50 08

Epost: visy@wauconcept.com

Vad våra kunder säger

Medarbetare Visby

Linda

Linda är en glad, aktiv och noggrann frisör som älskar att jobba med människor och få dem att känna sig ännu vackrare. Hon har jobbat som frisör sen 2006 och har både gesällbrev och mästarbrev. Hon är uppvuxen i Eskilstuna, men kom första gången till Visby 2007. Sen dess har Linda varvat Visby med Stockholm och några säsonger uppe i Åre. Att ha jobbat på många olika salonger i olika städer har gett henne en bredd och fördjupning i sitt yrke som frisör.

Emma

Emma är våran nageltjej i Visby som flyttade till Gotland för ca 3 år sedan. Hon är social och älskar kontakten med er kunder och att jobba med naglar. Avslutar alltid alla behandlingar med en skön handmassage. Emma har jobbat som nagelteknolog sedan 2012 då hon gick sin utbildning i Vasastan i Stockholm. Varmt Välkomna till Emma så får du naturligt fina naglar som du blir nöjd med länge.

WAU Visby – Frisör i Visby

WAU Visby är en frisörsalong som ligger på Adelsgatan i centrala Visby. Med personlig service och kunden i fokus arbetar vi tillsammans för att med dina tankar, kombinerat med vår kunskap och erfarenhet, ta fram det bästa just för dig. På WAU ser vi den du är och den du vill vara och tillsammans kan vi därför skapa fantastiskt hår som du är fullt nöjd med. Vi arbetar varje dag för att du ska känna dig väl bemött när du kommer till oss, oavsett om du önskar en enklare klippning eller en helt ny frisyr med ny färg eller slingor. Vi finns här för dig.

Lyxig hårvård – Erfarna frisörer

På Frisörsalongen på Adelsgatan i Visby arbetar vi uteslutande med Paul Mitchells skonsamma hårprodukter. Med personligt rekommenderade produkter anpassade efter din hårtyp blir det därför enkelt för dig att underhålla det friska och starka hår vi lägger grunden för hos oss. Våra drivna, erfarna frisörer har med sina många år i branschen både den erfarenhet såväl som det kreativa intresset som behövs för att få liv i just ditt hår. Få det hår du alltid har önskat – boka tid till vår Frisörsalong i Visby idag.