WAU Visby

Välkommen in till Gotlands skönaste salong, mitt i centrala Visby.

Om salongen

Vad härligt att du har hittat till vår salong i fantastiska Visby! Mitt på Adelsgatan bland putsade hus och kullerstenar finns vi här för att uppfylla dina önskemål kring hår, naglar samt en del shopping av bland annat exklusiv hårvård och fina håraccessoarer.

WAU Visby är den 3:e salongen i salongskedjan WAU CONCEPT som grundades i Västerås och av tillfälligheter hamnade på underbara Gotland. Nyfiken på WAU Concept? Spana gärna in våra andra salonger runt om i landet.

På WAU i Visby så kommer du att bli varmt omhändertagen av våra grymma frisörer och vår duktiga nagelterapeut. Dessa fantastiska personligheter kan du läsa mer om några scroll ner.

WAU Visby är din frisör i Visby innerstad, dit du kan komma för en förvandling eller uppgradering och få en härlig känsla i hela kroppen. Ta en mysig promenad/cykeltur hit längs kullerstensgator och mysiga butiker, eller kom med bil och parkera vid närmsta parkering Kajsartornet som ligger vid busstationen ca 400m från salongen.

Välkommen in till oss på WAU Visby. Vi hoppas att du ska trivas här lika bra som vi gör!

Psst! Är du frisör på jakt efter en ny salong? Här hittar du våra lediga tjänster!

Adress & kontaktuppgifter

Adelsgatan 34, 

621 57 Visby

Telefon: 0498-21 50 08
Epost: visby@wauconcept.com

Öppettider

Då alla vi på WAU jobbar under fria arbetstider finns inga satta öppettider här, men vi älskar vårt jobb och våra kunder så du ska inte bli förvånad om lamporna lyser 07.00 en måndag eller 22.00 en tisdag.

Vi ses!

Ellenor är positiv, lugn och kreativ. Hon har jobbat som frisör sedan 2013. Så här beskriver Ellenor sig sjäv: ”Hos mig kan du göra stora förändringar eller inga alls, sitta tyst eller prata om allt mellan himmel och jord så länge som du trivs och är nöjd så är jag nöjd. Jag gillar alla delar av frisöryrket men kanske lite lite extra tycker jag om färg och uppsättningar.”

Fanny är född & uppvuxen i Skellefteå men har sina rötter på ön. Hon har jobbat som frisör sedan 2014, har gesällbrev, är utbildad i Hairtalk och även i Studex håltagning. Som frisör är hon lättsam & noggrann, glad & plikttrogen. Vi är så glada att ha Fanny i vårt team i Visby.

Alice fick sitt diplom som nagelterapuet 2020 och satsar varje dag på att utvecklas ännu mer. Hon är en glad och positiv person som älskar utmaningar. ”Hos mig vill jag att du skall känna dig trygg och glad, det bästa jag vet är att få andra att må bra. Jag tycker om att skapa fina band med mina kunder.”

Inför ditt besök

Så vad väntar dig på ditt besök på salongen, kanske du sitter och funderar på just nu? Och vad kan du som kund göra för att ditt besök ska bli så gynnsamt som möjligt? Det ska vi berätta för dig!

Se till att boka rätt behandling 

I vårat smarta bokningssystem Voady, så kan du enkelt läsa om alla våra behandlingar, känns det ändå hopplöst att få någon klarhet? Ring oss gärna och rådfråga. Alternativ två är att boka en konsultation som blir kostnadsfri när du utför en behandling hos oss. Med rätt tid bokad lägger vi grunden för att behandlingen blir så optimal som möjligt! 

Ska håret tvättas innan? 

Vid klippning som tar 45 minuter eller mer så ingår alltid tvätt, vid t.ex. luggklippning, touch up och barnklippning ingår ej tvätt, och håret rekommenderas att tvättas samma dag för bästa möjliga resultat. Ska du färga eller slinga ditt hår, så behöver håret tvättas innan om produkter som t.ex. hårspray, torrschampo, vax har använts. Detta för att uppnå optimalt resultat, håret behöver dock ej tvättas samma dag.) Har du bokat omsättning av extensions så bokas hårtvätt som en tilläggsbehandling. Annars tvättas håret hemma samma dag.

Lämna smycken hemma
Främst örhängen kan vara i vägen vid klippning och färgning, är du rädd om dina smycken så är det bäst att dom lämnas hemma eller avlägsnas innan behandlingen.

Kom i tid

Var gärna på salongen 5 minuter innan din bokade tid, så att du är redo att sätta dig i stolen när din frisör är redo, varje minut är dyrbar! Vi gör alltid vårat yttersta för att vara punktliga till din bokade tid!

Optimera konsultationen

För att optimera konsultationen är det alltid en fördel om du har ett hum om vad du kan tänka dig, och inte kan tänka dig. Inspirationsbilder är alltid uppskattat, även om du bör vara medveten om att det sällan går att uppnå exakt samma resultat, så får din frisör en bild om vad målet med behandlingen är, eftersom det kan vara svårt att förklara i ord. Därefter kan ni bolla tankar och idéer för att komma fram till en målbild som passar dig och ditt hår. Tydlighet är alltid A och O i denna del av behandlingen, både från dig och din frisör.

Utnyttja vår kunskap

Vad kallas denna teknik? Hur vet man om en färg är varm eller kall? Hur många hårstrån tappar man per dag? Hur långt är ett snöre? Vi älskar att svara på dina frågor! Vi kanske inte har svar på ALLT, men ingen fråga är för dum. Under din bokade tid så är vi 100% där för DIG och ditt hår. Vi lovar att informera dig om vad vi gör och hur vi tänker i hela processen, men våga fråga om det är något du inte förstår dig på!

Tillit mellan dig och din frisör

Det är viktigt att du och din frisör kan lita på varandra, ju mer din frisör lär känna dig och ditt hår, desto bättre kan hen hjälpa dig! Den där hemmablekningen för tre år sedan kan vara avgörande när det kommer till resultatet! Det är viktigt att även du känner tillit till din frisör. Vi ser till att hålla våra frisörer uppdaterade och utbildade. Vi är mycket stolta över att alla våra frisörer brinner för sitt yrke och alltid går in med hjärta och själ i alla sina uppdrag. Känner du dig osäker på något, eller bara är nyfiken på vad vi sysslar med? Fråga! Om inte, luta dig tillbaka i stolen med en kopp kaffe/te/iskall clean drink och njut av att vara i goda händer hos någon av våra frisörer i Visby.

Nu är du snart klar!

När behandlingen är klar och du känner dig fullkomligt fantastisk i din nya eller uppgraderade look, så vill vi ju såklart att du ska kunna ta med dig känslan hem, för att återskapa. Vi rekommenderar alltid vård och stylingprodukter som passar ditt hår. Har du redan hyllan full hemma med produkter som du älskar? Bra där! Har du inte? Ta vara på vår kunskap och fyll på med det ditt hår behöver! 

Hos oss betalar du med kort, swish eller klarna faktura. 

Välkommen in till oss på WAU Visby. Vi hoppas att du ska trivas här lika bra som vi gör!

Gotlands skönaste salong

WAU Visby är en frisörsalong som ligger på Adelsgatan i centrala Visby. Med personlig service och kunden i fokus arbetar vi tillsammans för att med dina tankar, kombinerat med vår kunskap och erfarenhet, ta fram det bästa just för dig. På WAU ser vi den du är och den du vill vara och tillsammans kan vi därför skapa fantastiskt hår som du är fullt nöjd med. Vi arbetar varje dag för att du ska känna dig väl bemött när du kommer till oss, oavsett om du önskar en enklare klippning eller en helt ny frisyr med ny färg eller slingor. Vi finns här för dig.

VISBY - WAU
WAU Visby salongen

Lyxig hårvård & erfarna frisörer

På Frisörsalongen på Adelsgatan i Visby arbetar vi med exklusiva och skonsamma hårprodukter från välkända varumärken. Med personligt rekommenderade produkter anpassade efter din hårtyp blir det därför enkelt för dig att underhålla det friska och starka hår vi lägger grunden för hos oss. Våra drivna, erfarna frisörer har med sina många år i branschen både den erfarenhet såväl som det kreativa intresset som behövs för att få liv i just ditt hår. Få det hår du alltid har önskat – boka tid till vår Frisörsalong i Visby idag.