WAU Avesta

Om salongen
Mitt i centrala Avesta hittar ni WAU AVESTA som är den 7:e salongsbutiken i ordningen tillhörande WAU CONCEPT. Konceptet som är grundat i Västerås och även finns på Gotland, i Fagersta och Nyköping flyttade in i nyrenoverade lokaler i under hösten 2022.
Här tar våra skickliga frisörer hand om ditt HÅR. I butiksdelen hittar du  professionella hårprodukter och accessoarer.
Hos oss är du alltid välkommen in, behöver du en present till helgen eller vill unna dig själv något fint så kikar du in här, vi har stor kunskap om våra produkter för ditt hår samt fina accessoarer, doftljus och annat smått & gått som gör en glad.
Adress & kontaktuppgifter
Kungsgatan 17
774 30 Avesta
Vad våra kunder säger

Parkering nära salongen

Betalning med kort, Swish eller Klarna.
Vi tar American Express.

Gratis kaffe/te/Clean drink till alla kunder

Gratis WIFI

Kundtoalett

Inför ditt besök

Så vad väntar dig på ditt besök på salongen, kanske du sitter och funderar på just nu? Och vad kan du som kund göra för att ditt besök ska bli så gynnsamt som möjligt? Det ska vi berätta för dig!

Se till att boka rätt behandling 

I vårat smarta bokningssystem Voady, så kan du enkelt läsa om alla våra behandlingar, känns det ändå hopplöst att få någon klarhet? Ring oss gärna och rådfråga! Alternativ två är att boka en konsultation som blir kostnadsfri när du utför en behandling hos oss. Med rätt tid bokad lägger vi grunden för att behandlingen blir så optimal som möjligt! 

Ska håret tvättas innan? 

Vid klippning som tar 45 minuter eller mer så ingår alltid tvätt, vid t.ex. luggklippning, touch up och barnklippning ingår ej tvätt, och håret rekommenderas att tvättas samma dag för bästa möjliga resultat. Ska du färga eller slinga ditt hår, så behöver håret tvättas innan om produkter som t.ex. hårspray, torrschampo, vax har använts. Detta för att uppnå optimalt resultat, håret behöver dock ej tvättas samma dag.) Har du bokat omsättning av Hairtalk så bokas hårtvätt som en tilläggsbehandling. Annars tvättas håret hemma samma dag.

Lämna smycken hemma
främst örhängen kan vara i vägen vid klippning och färgning, är du rädd om dina smycken så är det bäst att dom lämnas hemma eller avlägsnas innan behandlingen.

Kom i tid

Var gärna på salongen 5 minuter innan din bokade tid, så att du är redo att sätta dig i stolen när din frisör är redo, varje minut är dyrbar! Vi gör alltid vårat yttersta för att vara punktliga till din bokade tid!

Optimera konsultationen

För att optimera konsultationen är det alltid en fördel om du har ett hum om vad du kan tänka dig, och inte kan tänka dig. Inspirationsbilder är alltid uppskattat, även om du bör vara medveten om att det sällan går att uppnå exakt samma resultat, så får din frisör en bild om vad målet med behandlingen är, eftersom det kan vara svårt att förklara i ord. Därefter kan ni bolla tankar och idéer för att komma fram till en målbild som passar dig och ditt hår. Tydlighet är alltid A och O i denna del av behandlingen, både från dig och din frisör.

Utnyttja vår kunskap

Vad kallas denna teknik? Hur vet man om en färg är varm eller kall? Hur många hårstrån tappar man per dag? Hur långt är ett snöre? Vi älskar att svara på dina frågor, vi kanske inte har svar på ALLT, men ingen fråga är för dum. Under din bokade tid så är vi 100% där för DIG och ditt hår. Vi lovar att informera dig om vad vi gör och hur vi tänker i hela processen, men våga fråga om det är något du inte förstår dig på!

Tillit mellan dig och din frisör

Det är viktigt att du och din frisör kan lita på varandra, ju mer din frisör lär känna dig och ditt hår, desto bättre kan hen hjälpa dig! Den där hemmablekningen för tre år sedan kan vara avgörande när det kommer till resultatet! Det är viktigt att även du känner tillit till din frisör. Vi ser till att hålla våra frisörer uppdaterade och utbildade. Vi är mycket stolta över att alla våra frisörer brinner för sitt yrke och alltid går in med hjärta och själ i alla sina uppdrag. Känner du dig osäker på något, eller bara är nyfiken på vad vi sysslar med? Fråga! Om inte, luta dig tillbaka i stolen med en kopp kaffe/te/iskall clean drink och njut av att vara i goda händer hos någon av våra frisörer i Avesta.

Nu är du snart klar!

När behandlingen är klar och du känner dig fullkomligt fantastisk i din nya eller uppgraderade look, så vill vi ju såklart att du ska kunna ta med dig känslan hem, för att återskapa. Vi rekommenderar alltid vård och stylingprodukter som passar ditt hår. Har du redan hyllan full hemma med produkter som du älskar? Bra där! Har du inte? Ta vara på vår kunskap och fyll på med det ditt hår behöver! 

Hos oss betalar du med kort, swish eller klarna faktura. 

Välkommen in till oss på WAU Avesta. Vi hoppas att du ska trivas här lika bra som vi gör!

Medarbetare Avesta

Julia

Julia är en glad tjej som tagit sin gesäll 2022 och jobbat i Västerås under några år. Julia är bosatt i Norberg och har längtat hemåt och vi är så glada att hon hamnat hos oss på WAU i Avesta. Som frisör älskar hon det mesta inom frisöryrket men att färga hår är hennes passion.

Linda

Linda är en kreativ frisör med gesällbrev sedan 2014 som gillar att lära sig nya saker och träffa olika människor. Hon är positiv och sprallig tjej med många års erfarenhet i branschen

Angelica

En lugn och sympatisk tjej som tycker om att ha ordning och reda! 2014 blev frisörutbildningen klar och sedan 2017 kan hon stoltsera med sitt gesällbrev. Det Angelica brinner för mest inom frisöryrket är att hjälpa er kunder att framhäva den naturliga skönheten, visa att med ofta ganska enkla medel och snyggt klippt frisyr så kan man göra underverk!

Lovisa

Sedan maj 2017 har Lovisa gjort det hon älskar, att vara på salongen och ta hand om er, både att få vara kreativ och möta människan som bär håret tycker hon är mycket givande.Gesällbrevet togs 2019. Bokar du tid hos Lovisa så får du träffa en lugn och glad tjej som gärna tar sig an utmaningen att hjälpa dig att uppnå ditt drömhår! Lovisa brinner lite extra för färg i alla olika slag, oavsett om du behöver snygga till utväxten med lite slingor eller om du vill göra en stor förvandling. Hon är även utbildad inom Hairtalk.

Tova

En lugn, glad och framåt tjej. Tog gesällen 2020. Att hjälpa människor med det yttre för att de skall må bra är något som Tova brinner för. Hon tycker alla moment inom yrket är lika roligt.

Är du vår nästa kollega?

Vi söker ständigt nya talanger till vårt team. Titta vad vi har för lediga tjänster just nu eller skicka in en spontanansökan. 

WAU Avesta – Frisör i Avesta

WAU Avesta är en frisörsalong som ligger  i centrala Avesta. Med personlig service och kunden i fokus arbetar vi tillsammans för att med dina tankar, kombinerat med vår kunskap och erfarenhet, ta fram det bästa just för dig. Vi ser den du är och den du vill vara, tillsammans kan vi därför skapa fantastiskt hår som du är fullt nöjd med. Vi arbetar varje dag för att du ska känna dig väl bemött när du kommer till oss, oavsett om du önskar en enklare klippning eller en helt ny frisyr med ny färg eller slingor. Vi finns här för dig.

Lyxig hårvård – Erfarna frisörer

På Frisörsalongen i Avesta arbetar vi uteslutande med exklusiva och skonsamma hårprodukter från välkända varumärken. Med personligt rekommenderade produkter anpassade efter din hårtyp blir det därför enkelt för dig att underhålla det friska och starka hår vi lägger grunden för hos oss. Våra drivna, erfarna frisörer har med sina många år i branschen både den erfarenhet såväl som det kreativa intresset som behövs för att få liv i just ditt hår. Få det hår du alltid har önskat – boka tid till vår Frisörsalong i Avesta idag.