WAU Avesta

I mitten av September öppnar WAU i centrala Avesta.
Vi söker erfarna & drivna frisörer med gesällbrev.
Nyfiken? Maila maja@wauconcept.com så berättar vi mer.

Om salongen

Mitt i Avesta öppnar snart WAU AVESTA som är den 7:e salongsbutiken i ordningen tillhörande WAU CONCEPT. Konceptet som är grundat i Västerås och även finns på Gotland, i Fagersta och Nyköping flyttar in i nyrenoverade lokaler i Avesta under hösten 2022.

Här tar våra skickliga frisörer hand om ditt HÅR. I butiksdelen hittar du  professionella hårprodukter och accessoarer.

Hos oss är du alltid välkommen in, behöver du en present till helgen eller vill unna dig själv något fint så kikar du in här, vi har stor kunskap om våra produkter för ditt hår samt fina accessoarer, doftljus och annat smått & gått som gör en glad.

Adress & kontaktuppgifter

Information kommer inom kort!

Epost: info@wauconcept.com

Vad våra kunder säger

Parkering nära salongen

Betalning med kort, Swish eller Klarna.
Vi tar American Express.

Gratis kaffe/te/Clean drink till alla kunder

Gratis WIFI

Kundtoalett

WAU Avesta – Frisör i Avesta

WAU Avesta är en frisörsalong som ligger  i centrala Avesta. Med personlig service och kunden i fokus arbetar vi tillsammans för att med dina tankar, kombinerat med vår kunskap och erfarenhet, ta fram det bästa just för dig. Vi ser den du är och den du vill vara, tillsammans kan vi därför skapa fantastiskt hår som du är fullt nöjd med. Vi arbetar varje dag för att du ska känna dig väl bemött när du kommer till oss, oavsett om du önskar en enklare klippning eller en helt ny frisyr med ny färg eller slingor. Vi finns här för dig.

Lyxig hårvård – Erfarna frisörer

På Frisörsalongen i Avesta arbetar vi uteslutande med exklusiva och skonsamma hårprodukter från välkända varumärken. Med personligt rekommenderade produkter anpassade efter din hårtyp blir det därför enkelt för dig att underhålla det friska och starka hår vi lägger grunden för hos oss. Våra drivna, erfarna frisörer har med sina många år i branschen både den erfarenhet såväl som det kreativa intresset som behövs för att få liv i just ditt hår. Få det hår du alltid har önskat – boka tid till vår Frisörsalong i Avesta idag.