WAU Avesta

Om salongen
Mitt i centrala Avesta hittar ni WAU AVESTA som är den 7:e salongsbutiken i ordningen tillhörande WAU CONCEPT. Konceptet som är grundat i Västerås och även finns på Gotland, i Fagersta och Nyköping flyttade in i nyrenoverade lokaler i under hösten 2022.
Här tar våra skickliga frisörer hand om ditt HÅR. I butiksdelen hittar du  professionella hårprodukter och accessoarer.
Hos oss är du alltid välkommen in, behöver du en present till helgen eller vill unna dig själv något fint så kikar du in här, vi har stor kunskap om våra produkter för ditt hår samt fina accessoarer, doftljus och annat smått & gått som gör en glad.
Adress & kontaktuppgifter
Kungsgatan 17
774 30 Avesta
Vad våra kunder säger

Parkering nära salongen

Betalning med kort, Swish eller Klarna.
Vi tar American Express.

Gratis kaffe/te/Clean drink till alla kunder

Gratis WIFI

Kundtoalett

Medarbetare Avesta

Julia

Julia är en glad tjej som tagit sin gesäll 2022 och jobbat i Västerås under några år. Julia är bosatt i Norberg och har längtat hemåt och vi är så glada att hon hamnat hos oss på WAU i Avesta. Som frisör älskar hon det mesta inom frisöryrket men att färga hår är hennes passion.

Linda

Linda är en kreativ frisör med gesällbrev sedan 2014 som gillar att lära sig nya saker och träffa olika människor. Hon är positiv och sprallig tjej med många års erfarenhet i branschen

angelica fyrkant

Angelica

En lugn och sympatisk tjej som tycker om att ha ordning och reda! 2014 blev frisörutbildningen klar och sedan 2017 kan hon stoltsera med sitt gesällbrev. Det Angelica brinner för mest inom frisöryrket är att hjälpa er kunder att framhäva den naturliga skönheten, visa att med ofta ganska enkla medel och snyggt klippt frisyr så kan man göra underverk!

lovisa

Lovisa - föräldraledig

Sedan maj 2017 har Lovisa gjort det hon älskar, att vara på salongen och ta hand om er, både att få vara kreativ och möta människan som bär håret tycker hon är mycket givande.Gesällbrevet togs 2019. Bokar du tid hos Lovisa så får du träffa en lugn och glad tjej som gärna tar sig an utmaningen att hjälpa dig att uppnå ditt drömhår!Lovisa brinner lite extra för färg i alla olika slag, oavsett om du behöver snygga till utväxten med lite slingor eller om du vill göra en stor förvandling. Hon är även utbildad inom Hairtalk.

wau_tova

Tova

En lugn, glad och framåt tjej. Tog gesällen 2020. Att hjälpa människor med det yttre för att de skall må bra är något som Tova brinner för. Hon tycker alla moment inom yrket är lika roligt.

WAU Avesta – Frisör i Avesta

WAU Avesta är en frisörsalong som ligger  i centrala Avesta. Med personlig service och kunden i fokus arbetar vi tillsammans för att med dina tankar, kombinerat med vår kunskap och erfarenhet, ta fram det bästa just för dig. Vi ser den du är och den du vill vara, tillsammans kan vi därför skapa fantastiskt hår som du är fullt nöjd med. Vi arbetar varje dag för att du ska känna dig väl bemött när du kommer till oss, oavsett om du önskar en enklare klippning eller en helt ny frisyr med ny färg eller slingor. Vi finns här för dig.

Lyxig hårvård – Erfarna frisörer

På Frisörsalongen i Avesta arbetar vi uteslutande med exklusiva och skonsamma hårprodukter från välkända varumärken. Med personligt rekommenderade produkter anpassade efter din hårtyp blir det därför enkelt för dig att underhålla det friska och starka hår vi lägger grunden för hos oss. Våra drivna, erfarna frisörer har med sina många år i branschen både den erfarenhet såväl som det kreativa intresset som behövs för att få liv i just ditt hår. Få det hår du alltid har önskat – boka tid till vår Frisörsalong i Avesta idag.