WAU Fagersta - Centrumvägen

Om salongen

Mitt i Fagersta finns nu WAU FAGERSTA som är den 4:e Salongsbutiken i ordningen tillhörande WAU CONCEPT. Konceptet som är grundat i Västerås och även finns på Gotland hamnade i Fagersta av tillfälligheter och flyttade in i nyrenoverade lokaler i November 2019.

Här tar våra skickliga frisörer hand om ditt HÅR. I butiksdelen hittar du trendig inredning och härliga produkter för dig och ditt hem. Behöver du en snabb bränna? Vi erbjuder nu även SPRAYTAN.

Hos oss är du alltid välkommen in, behöver du en present till helgen eller vill unna dig själv något fint så kikar du in här, vi har stor kunskap om våra produkter för ditt hår samt fina accessoarer, doftljus och annat smått & gått som gör en glad.

Öppettider

Då alla vi på WAU jobbar under fria arbetstider finns inga satta öppettider här, men vi älskar vårt jobb och våra kunder så du ska inte bli förvånad om lamporna lyser 07.00 en måndag eller 22.00 en tisdag.

Vi ses!

Adress & kontaktuppgifter

Centrumvägen 2B 
737 40 Fagersta

Telefon: 0223-620 00

Epost: fagersta@wauconcept.com

Vad våra kunder säger

Parkering ca 20 m från salongen

Betalning med kort, Swish eller Klarna.
Vi tar American Express.

Gratis kaffe/te/Clean drink till alla kunder

Gratis WIFI

Kundtoalett

Medarbetare Fagersta

Tova

En lugn, glad och framåt tjej. Tog gesällen 2020. Att hjälpa människor med det yttre för att de skall må bra är något som Tova brinner för. Hon tycker alla moment inom yrket är lika roligt.

Jessica

Jessica gillar att möta människor och brinner för att matcha dess utsida med insida. Hon har lång erfarenhet av yrket, tog sin gesäll 1995 och drev sin egen salong från då till nu. Hon är kreativ med färg och form, älskar sitt yrke och färgar & formar mer än gärna dina bryn.

Pernilla

Pernilla älskar sitt jobb som frisör, hon är pratglad, energisk och har lätt till skratt. Hon har jobbat i yrket sedan 2005 och tog sin gesäll 2006. Det bästa hon vet är att få fria händer av kunden och få vara fri i sitt skapande med färg och form..

Cajsa

Cajsa är en inbjudande, pratglad och social tjej. Tog sin examen 2017 och efter jobb på WAU i Västerås sedan 2018. Från hösten 2019 finns Cajsa på WAU i Fagersta. Hon älskar att få vara kreativ och inspirera sina kunder. Allra roligast tycker hon är att få göra stora förändringar (färg, klippning, löshår) samt att kunna medverka till att ge kunden god självkänsla.

WAU Fagersta – Frisör i Fagersta

WAU Fagersta är en frisörsalong som ligger  i centrala Fagersta. Med personlig service och kunden i fokus arbetar vi tillsammans för att med dina tankar, kombinerat med vår kunskap och erfarenhet, ta fram det bästa just för dig. Vi ser den du är och den du vill vara, tillsammans kan vi därför skapa fantastiskt hår som du är fullt nöjd med. Vi arbetar varje dag för att du ska känna dig väl bemött när du kommer till oss, oavsett om du önskar en enklare klippning eller en helt ny frisyr med ny färg eller slingor. Vi finns här för dig.

Lyxig hårvård – Erfarna frisörer

På Frisörsalongen i Fagersta arbetar vi uteslutande med exklusiva och skonsamma hårprodukter från välkända varumärken. Med personligt rekommenderade produkter anpassade efter din hårtyp blir det därför enkelt för dig att underhålla det friska och starka hår vi lägger grunden för hos oss. Våra drivna, erfarna frisörer har med sina många år i branschen både den erfarenhet såväl som det kreativa intresset som behövs för att få liv i just ditt hår. Få det hår du alltid har önskat – boka tid till vår Frisörsalong i Fagersta idag.