WAU Fagersta

Mitt i centrum hittar du Fagerstas skönaste salong. Välkommen in!

Om salongen

Vad härligt att du har hittat till vår salong i Fagersta på Centrumvägen! WAU Fagersta är en del av WAU Concept och sedan 2019 har vi skapat vackra hår och satt leenden på fagerstabornas läppar. Här hjälper vi dig att fixa ditt drömhår! På denna salong blir du varmt omhändertagen av Cajsa, Tova, Jessica och Pernilla. Dessa fantastiska personligheter kan du läsa mer längre ner på sidan.

Nyfiken på WAU Concept? Spana gärna in våra andra salonger.

Är du frisör på jakt efter en ny salong? Här hittar du våra lediga tjänster!

Adress & kontaktuppgifter

Centrumvägen 2B 
737 40 Fagersta 

Telefon: 0223-620 00
Epost: fagersta@wauconcept.com

Öppettider

Då alla vi på WAU jobbar under fria arbetstider finns inga satta öppettider här, men vi älskar vårt jobb och våra kunder så du ska inte bli förvånad om lamporna lyser 07.00 en måndag eller 22.00 en tisdag.

Vi ses!

WAU Fagersta Cajsa

Cajsa

Cajsa är en inbjudande, pratglad och social tjej. Tog sin examen 2017 och efter jobb på WAU i Västerås sedan 2018. Från hösten 2019 finns Cajsa på WAU i Fagersta. Hon älskar att få vara kreativ och inspirera sina kunder. Allra roligast tycker hon är att få göra stora förändringar (färg, klippning, löshår) samt att kunna medverka till att ge kunden god självkänsla.

WAU Fagersta Jessica

Jessica

Jessica gillar att möta människor och brinner för att matcha dess utsida med insida. Hon har lång erfarenhet av yrket, tog sin gesäll 1995 och drev sin egen salong från då till nu. Hon är kreativ med färg och form, älskar sitt yrke och färgar & formar mer än gärna dina bryn.

WAU Fagersta Pernilla

Pernilla

Pernilla älskar sitt jobb som frisör, hon är pratglad, energisk och har lätt till skratt. Hon har jobbat i yrket sedan 2005 och tog sin gesäll 2006. Det bästa hon vet är att få fria händer av kunden och få vara fri i sitt skapande med färg och form..

WAU Box - Lovisa

Lovisa

Lovisa är vår grymma frisörtrainee och stylist som just nu är i slutspurten av sin frisörutbildning. Mötet med kunderna är det Lovisa uppskattar allra mest och i hennes stol är du som kund alltid i trygga händer.

WAU Avesta - Tova

Tova

En lugn, glad och framåt tjej. Tog gesällen 2020. Att hjälpa människor med det yttre för att de skall må bra är något som Tova brinner för. Hon tycker alla moment inom yrket är lika roligt. Just nu är Tova föräldraledig.

ledig tjänst

Är du vår nästa kollega?

Vi söker ständigt nya talanger till vårt team. Titta vad vi har för lediga tjänster just nu eller skicka in en spontanansökan till info@wauconcept.com

Inför ditt besök

WAU Centrumvägen är din frisör i Fagersta dit du kan komma och känna dig alldeles avslappnad och bara vara du, glömma alla måsten för en liten stund och ta en god kaffe, te eller cleandrink samtidigt som din look blir uppgraderad. Ta en mysig promenad/cykeltur hit, eller kom med bil och parkera ett stankast bort på Lidls parkering, alternativt två stenkast bort på parkeringen på stan!

Så vad väntar dig på ditt besök på salongen, kanske du sitter och funderar på just nu? Och vad kan du som kund göra för att ditt besök ska bli så gynnsamt som möjligt? Det ska vi berätta för dig!

Se till att boka rätt behandling
I vårat smarta bokningssystem Voady, så kan du enkelt läsa om alla våra behandlingar, känns det ändå hopplöst att få någon klarhet? Ring oss gärna och rådfråga på 0223-620 00.
Alternativ två är att boka en konsultation som blir kostnadsfri när du utför en behandling hos oss. Med rätt tid bokad lägger vi grunden för att behandlingen blir så optimal som möjligt!

Ska håret tvättas innan?
Vid klippning som tar 45 minuter eller mer så ingår alltid tvätt, vid t.ex. luggklippning, touch up och barnklippning ingår ej tvätt, och håret rekommenderas att tvättas samma dag för bästa möjliga resultat.
Ska du färga eller slinga ditt hår, så behöver håret tvättas innan om produkter som t.ex. hårspray, torrschampo, vax har använts. Detta för att uppnå optimalt resultat, håret behöver dock ej tvättas samma dag.)
Har du bokat omsättning av Hairtalk så bokas hårtvätt som en tilläggsbehandling. Annars tvättas håret hemma samma dag.

Lämna smycken hemma
främst örhängen kan vara i vägen vid klippning och färgning, är du rädd om dina smycken så är det bäst att dom lämnas hemma eller avlägsnas innan behandlingen.

Kom i tid
Var gärna på salongen 5 minuter innan din bokade tid, så att du är redo att sätta dig i stolen när din frisör är redo, varje minut är dyrbar!
Vi gör alltid vårat yttersta för att vara punktliga till din bokade tid!

Optimera konsultationen
För att optimera konsultationen är det alltid en fördel om du har ett hum om vad du kan tänka dig, och inte kan tänka dig. Inspirationsbilder är alltid uppskattat, även om du bör vara medveten om att det sällan går att uppnå exakt samma resultat, så får din frisör en bild om vad målet med behandlingen är, eftersom det kan vara svårt att förklara i ord. Därefter kan ni bolla tankar och idéer för att komma fram till en målbild som passar dig och ditt hår.
Tydlighet är alltid A och O i denna del av behandlingen, både från dig och din frisör.

Utnyttja vår kunskap
Vad kallas denna teknik? Hur vet man om en färg är varm eller kall? Hur många hårstrån tappar man per dag? Hur långt är ett snöre?
Vi älskar att svara på dina frågor, vi kanske inte har svar på ALLT, men ingen fråga är för dum. Under din bokade tid så är vi 100% där för DIG och ditt hår. Vi lovar att informera dig om vad vi gör och hur vi tänker i hela processen, men våga fråga om det är något du inte förstår dig på!

Tillit mellan dig och din frisör
Det är viktigt att du och din frisör kan lita på varandra, ju mer din frisör lär känna dig och ditt hår, desto bättre kan hen hjälpa dig!
Den där hemmablekningen för tre år sedan kan vara avgörande när det kommer till resultatet!
Det är viktigt att även du känner tillit till din frisör. Vi ser till att hålla våra frisörer uppdaterade och utbildade. Vi är mycket stolta över att alla våra frisörer brinner för sitt yrke och alltid går in med hjärta och själ i alla sina uppdrag.
Känner du dig osäker på något, eller bara är nyfiken på vad vi sysslar med? Fråga!
Om inte, luta dig tillbaka i stolen med en kopp kaffe/te/iskall clean drink och njut av att vara i goda händer hos någon av våra frisörer i Fagersta, Centrumvägen.

Nu är du snart klar!
När behandlingen är klar och du känner dig fullkomligt fantastisk i din nya eller uppgraderade look, så vill vi ju såklart att du ska kunna ta med dig känslan hem, för att återskapa. Vi rekommenderar alltid vård och stylingprodukter som passar ditt hår. Har du redan hyllan full hemma med produkter som du älskar? Bra där!
Har du inte? Ta vara på vår kunskap och fyll på med det ditt hår behöver!

Läs mer om inför/vad du kan förvänta dig av en spraytan, i vår behandlingsmeny.

Hos oss betalar du med kort, swish eller klarna faktura.
Välkommen in till oss på WAU Fagersta. Vi hoppas att du ska trivas här lika bra som vi gör!

Fagerstas skönaste salong

WAU Fagersta är en frisörsalong som ligger i centrala Fagersta. Med personlig service och kunden i fokus arbetar vi tillsammans för att med dina tankar, kombinerat med vår kunskap och erfarenhet, ta fram det bästa just för dig. På WAU ser vi den du är och den du vill vara och tillsammans kan vi därför skapa fantastiskt hår som du är fullt nöjd med. Vi arbetar varje dag för att du ska känna dig väl bemött när du kommer till oss, oavsett om du önskar en enklare klippning eller en helt ny frisyr med ny färg eller slingor. Vi finns här för dig.

FAGERSTA - WAU
team_waufagersta

Lyxig hårvård & erfarna frisörer

På frisörsalongen i Avesta arbetar vi med flera kända varumärken som erbjuder skonsamma hårprodukter. Med personligt rekommenderade produkter anpassade efter din hårtyp blir det därför enkelt för dig att underhålla det friska och starka hår vi lägger grunden för hos oss. Våra drivna, erfarna frisörer har med sina många år i branschen både den erfarenhet såväl som det kreativa intresset som behövs för att få liv i just ditt hår. Få det hår du alltid har önskat – boka tid till vår frisörsalong i Avesta idag.