WAU Fagersta - Centrumvägen

Om salongen

Mitt i Fagersta finns nu WAU FAGERSTA som är den 4:e Salongsbutiken i ordningen tillhörande WAU CONCEPT. Konceptet som är grundat i Västerås och även finns på Gotland hamnade i Fagersta av tillfälligheter och flyttade in i nyrenoverade lokaler i November 2019.

Här tar vi hand om ditt HÅR & dina NAGLAR. Vi har även ett stort utbud av injektionsbehandlingar så som BOTOX & FILLERS utfärdade av färdigutbildad läkare. I butiksdelen hittar du trendig inredning och härliga produkter för dig och ditt hem. Behöver du en snabb bränna? Vi har nu även SPRAYTAN.

Hos oss är du alltid välkommen in, behöver du en present till helgen eller vill unna dig själv något fint så kikar du in här, vi har stor kunskap om våra produkter för ditt hår samt fina accessoarer, doftljus och annat smått & gått som gör en glad.

Öppettider

Då alla vi på WAU jobbar under fria arbetstider finns inga satta öppettider här, men vi älskar vårt jobb och våra kunder så du ska inte bli förvånad om lamporna lyser 07.00 en måndag eller 22.00 en tisdag.

Vi ses!

Adress & kontaktuppgifter

Centrumvägen 2B 
737 40 Fagersta

Telefon: 0223-620 00

Epost: info@wauconcept.com

Vad våra kunder säger

Medarbetare Fagersta

Tova

En lugn, glad och framåt tjej. Tog gesällen 2020 och kombinerar nu sin mammaledighet med att jobb på salongen. Att hjälpa människor med det yttre för att de skall må bra är något som Tova brinner för. Hon tycker alla moment inom yrket är lika roligt.

Cajsa

Cajsa är en inbjudande, pratglad och social tjej. Tog sin examen 2017 och efter jobb på WAU i Västerås sedan 2018. Från hösten 2019 finns Cajsa på WAU i Fagersta. Hon älskar att få vara kreativ och inspirera sina kunder. Allra roligast tycker hon är att få göra stora förändringar (färg, klippning, löshår) samt att kunna medverka till att ge kunden god självkänsla.

Nadia

En text om Nadia kommer inom kort.

Madde

En text om Madde kommer inom kort.