Malibu C

Ge ditt hår en välbehövlig rensning

Malibu C, vad är det för något?

Håret angrips av diverse olika tråkigheter som ibland kan gömma sig i våra rör och följa med ut i vattnet som vi tvättar håret med. Dessa tråkigheter är främst koppar, järn, kalk, magnesium och bakterielösande medel så som klorin. Malibu C hjälper oss att rensa bort dessa beläggningar som skadar håret. Alla hår, speciellt dom lite längre håren, behöver en rensning då och då. Malibu C rensar även bort rester av produkter som silverschampo och andra produktbeläggnigar som är svåra att få bort och ger en ojämn grund att färga på. 

Du som t.ex har hårt vatten, egen brunn eller badar mycket i klor måste rensa håret för att undvika missfärgning och skörhet i håret. För att vi ska uppnå optimalt resultat med färg så behöver din frisör veta om ditt hår utsatts för något av dessa beläggningar, då det kan vara skadligt för ditt hår att utföra vissa behandlingar med t.ex. metallbeläggningar i håret. Ingen av produkterna från Malibu C sliter på håret eller påverkar håret negativt!

WAU Add - rensning - Deep cleansing

Välj denna behandling som tillvalsbehandling i vår meny om du har en synlig missfärgning i håret, vet om att du har hårt duschvatten, har egen brunn, badar mycket i bassäng som använder sig av klorin eller annat bakterielösande medel, har beläggningar av silverschampo eller andra produkter som lämnat en missfärgning i håret eller gjort håret glanslöst och tungt. Stämmer en av dessa alternativ in på ditt hår så behöver vi göra en rensning innan färgning eller tillsammans med din klippning för ett välmående hår.

WAU Add - Rensning - Fast Clean

Denna behandling är för dig som har lättare påverkan på håret. Du kanske gjorde en deep cleansing förra salongsbesöket och köpte med dig Malibu C – hard water (schampo och balsam) hem för att underhålla. Eller varit några dagar i sommarstugan där det finns egen brunn. Denna behandling är inte lika djupgående och tar ca 15 minuter extra tid i schamponeringen. 
Fast clean bokas EJ för att få bort konstgjorda pigment från t.ex. färginpackningar och silverschampo.

2EE21BD0-E116-4D40-B15C-0E37114D11B7

Boka din frisörtid för en Malibu C rensning

Både deep cleans och fast clean går att boka som tillvalsbehandling till din färgning eller klippning. Dom finns att hitta under fliken ”Salongskur”

Responsen vi har fått av kunder som testat dessa behandlingar är fantastisk! Ett mjukare, luftigare och glansigare hår kan gömma sig under beläggningar. Om du är osäker på vilken behandling som passar dig, tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig.