Om WAU Concept

Salongen har alltid varit mer än där vi fixar det yttre. Här får vi prata av oss, få egentid och slippa jobbiga grejer en stund. Vi på WAU tänker att fysiska möten blir ännu viktigare nu när så mycket digitaliseras. Att vi träffas som riktiga människor, att vi känner tillhörighet, att vi får vara oss själva. Vi vill jobba på ett ställe där du känner dig så happy att du hänger kvar efter att hår, naglar, fransar, skägg och brynen blivit fixade. Här finns tid och massor av idéer. Vi uppmuntrar dig att ta hand om dig på alla sätt. Du som tar hand om dig själv tar ju ofta hand om andra också. På WAU är det den känslan vi vill bejaka.

Om oss

Vi vill ge dig lite mer WAU!

På WAU salongerna har vi stor utvecklingslust och älskar att vara kreativa. Med bred kunskap tar vi oss an ditt hår, skägg, naglar och fransar. 

Vi tänker kvalité i allt vi gör och allt vi säljer. Frisörerna använder förstklassiga produkter från Paul Mitchell som du också kan köpa med hem. Här har vi även prylar för dig och ditt hem och fina presenter. 

WAU är med i Frisörföretagarna. Hos oss finns välutbildade frisörer med gesällbrev och en trainee som tränar inför sin gesäll. Vi är stolta över att fyra av våra frisörer utbildat sig vidare och blivit Mästare. 

Med vårt nya bokningssystem gör vi det enkelt för dig att boka tid för behandlingar och få prisbilden anpassad till behandlingstiden. 

Vi värnar om vår miljö och jobbar redan nu bra med sortering av avfall. I virustider använder vi visir, munskydd och handsprit. Vi går bara till jobbet om vi är friska och vi rengör vår utrustning mellan varje kund. 

Vår förhoppning är att du upplevt lite mera WAU i vardagen när du går hem.

Våra produkter

Vi på WAU arbetar uteslutande med Paul Mitchell´s skonsamma produkter när vi tar hand om ditt hår. Om du vill veta mer om deras produkter hittar du all information här.

www.paulmitchell.com

Om Paul Mitchell

Frisören Paul Mitchell och marknadsföraren John Paul DeJoria ville hjälpa hårmodebranschen till nya framgångar och ge lyxig hårvård till ett överkomligt pris. En serie nya produkter skapades, de skulle underlätta arbetet för frisören och göra det lättare för kunden att sköta håret själv hemma. Med ett lån på 700 dollar till insatsen grundades företaget John Paul Mitchell Systems® år 1980. Produktnamnet blev Paul Mitchell®

WAU Concept växer fram

2012

WAU Jakobsbergsplatsen

År 2012 öppnar vi vår första salong på Jakobsbergsplatsen i Västerås. Då under namnet Salong Wauge.

2012

2018

WAU Notuddskajen

6 år senare öppnar vi vår andra salong på Notuddskajen i Västerås. Samma år väljer vi att byta namn från Salong Wauge till WAU Concept.

2018

2019

WAU Visby

År 2019 tar vi steget och tredje salong på Adelsgatan i Visby, Gotland. Här hjälper vi såväl öbor som besökare att fixa sitt hår och sina naglar.

2019

2019

WAU Fagersta

Strax efter att vi öppnat vår salong i Visby öppnar vi vår fjärde salong. Denna gång i centrala Fagersta.

2019

2021

WAU Västerås City

Under våren 2021 planerar vi att öppna en ny salong inne i Västerås city. I samband med att vi öppnar vår femte salong kommer vi även renovera vår salong på Jakobsbergsplatsen.

2021

Bilder från våra salonger