WAU Eskilstuna

Vad härligt att du hittat till vår nya salong i Eskilstuna! I sommar slår vi äntligen upp portarna för våra kunder i denna charmiga salong i nybyggda Munktellstaden i Eskilstuna.

WAU är din frisör i Eskilstuna, dit du kan komma för en förvandling eller uppgradering och få en härlig känsla i hela kroppen.

Nyfiken på WAU? Spana gärna in våra andra salonger.

Är du frisör på jakt efter en ny salong? Just nu söker vi frisörer till vår salong i Eskilstuna. Spana in våra lediga tjänster här!

Öppettider

Då alla vi på WAU jobbar under fria arbetstider finns inga satta öppettider här, men vi älskar vårt jobb och våra kunder så du ska inte bli förvånad om lamporna lyser 07.00 en måndag eller 22.00 en tisdag.

Vi ses!

Adress & kontaktuppgifter

WAU Eskilstuna
Verkstadsgatan 10 A
633 61 Eskilstuna

Epost: info@wauconcept.com

Vad våra kunder säger

Parkeringsgarage i direkt anslutning salongen

Betalning med kort, Swish eller Klarna.

Gratis kaffe/te/Clean drink till alla kunder

Gratis WIFI

Kundtoalett

Inför ditt besök

Så vad väntar dig på ditt besök på salongen, kanske du sitter och funderar på just nu? Och vad kan du som kund göra för att ditt besök ska bli så gynnsamt som möjligt? Det ska vi berätta för dig!

Se till att boka rätt behandling 

I vårat smarta bokningssystem Voady, så kan du enkelt läsa om alla våra behandlingar, känns det ändå hopplöst att få någon klarhet? Ring oss gärna och rådfråga oss. Alternativ två är att boka en konsultation som blir kostnadsfri när du utför en behandling hos oss. Med rätt tid bokad lägger vi grunden för att behandlingen blir så optimal som möjligt! 

Ska håret tvättas innan? 

Vid klippning som tar 45 minuter eller mer så ingår alltid tvätt, vid t.ex. luggklippning, touch up och barnklippning ingår ej tvätt, och håret rekommenderas att tvättas samma dag för bästa möjliga resultat. Ska du färga eller slinga ditt hår, så behöver håret tvättas innan om produkter som t.ex. hårspray, torrschampo, vax har använts. Detta för att uppnå optimalt resultat, håret behöver dock ej tvättas samma dag.) Har du bokat omsättning av extensions så bokas hårtvätt som en tilläggsbehandling. Annars tvättas håret hemma samma dag.

Lämna smycken hemma
Främst örhängen kan vara i vägen vid klippning och färgning, är du rädd om dina smycken så är det bäst att dom lämnas hemma eller avlägsnas innan behandlingen.

Kom i tid

Var gärna på salongen 5 minuter innan din bokade tid, så att du är redo att sätta dig i stolen när din frisör är redo, varje minut är dyrbar! Vi gör alltid vårat yttersta för att vara punktliga till din bokade tid!

Optimera konsultationen

För att optimera konsultationen är det alltid en fördel om du har ett hum om vad du kan tänka dig, och inte kan tänka dig. Inspirationsbilder är alltid uppskattat, även om du bör vara medveten om att det sällan går att uppnå exakt samma resultat, så får din frisör en bild om vad målet med behandlingen är, eftersom det kan vara svårt att förklara i ord. Därefter kan ni bolla tankar och idéer för att komma fram till en målbild som passar dig och ditt hår. Tydlighet är alltid A och O i denna del av behandlingen, både från dig och din frisör.

Utnyttja vår kunskap

Vad kallas denna teknik? Hur vet man om en färg är varm eller kall? Hur många hårstrån tappar man per dag? Hur långt är ett snöre? Vi älskar att svara på dina frågor, vi kanske inte har svar på ALLT, men ingen fråga är för dum. Under din bokade tid så är vi 100% där för DIG och ditt hår. Vi lovar att informera dig om vad vi gör och hur vi tänker i hela processen, men våga fråga om det är något du inte förstår dig på!

Tillit mellan dig och din frisör

Det är viktigt att du och din frisör kan lita på varandra, ju mer din frisör lär känna dig och ditt hår, desto bättre kan hen hjälpa dig! Den där hemmablekningen för tre år sedan kan vara avgörande när det kommer till resultatet! Det är viktigt att även du känner tillit till din frisör. Vi ser till att hålla våra frisörer uppdaterade och utbildade. Vi är mycket stolta över att alla våra frisörer brinner för sitt yrke och alltid går in med hjärta och själ i alla sina uppdrag. Känner du dig osäker på något, eller bara är nyfiken på vad vi sysslar med? Fråga! Om inte, luta dig tillbaka i stolen med en kopp kaffe/te/iskall clean drink och njut av att vara i goda händer hos någon av våra frisörer i Eskilstuna.

Nu är du snart klar!

När behandlingen är klar och du känner dig fullkomligt fantastisk i din nya eller uppgraderade look, så vill vi ju såklart att du ska kunna ta med dig känslan hem, för att återskapa. Vi rekommenderar alltid vård och stylingprodukter som passar ditt hår. Har du redan hyllan full hemma med produkter som du älskar? Bra där! Har du inte? Ta vara på vår kunskap och fyll på med det ditt hår behöver! 

Hos oss betalar du med kort, swish eller klarna faktura. 

Välkommen in till oss på WAU Eskilstuna. Vi hoppas att du ska trivas här lika bra som vi gör!

Medarbetare Eskilstuna

Linda

Linda är en glad, aktiv och noggrann frisör som älskar att jobba med människor och få dem att känna sig ännu vackrare. Hon har jobbat som frisör sen 2006 och har både gesällbrev och mästarbrev. Hon är uppvuxen i Eskilstuna, men har sedan 2007 varit frisör i Stockholm, Åre och under de senaste åren på WAU i Visby. Att ha jobbat på många olika salonger i olika städer har gett henne en bredd och fördjupning i sitt yrke som frisör. Nu har Linda flyttat tillbaka till Eskilstuna och vi är så glada att hon fortsätter sin resa på WAU i vår nya salong. 

Emma

Emma tog studenten 2016 och har jobbat som frisör sedan dess. Hon tog sin Gesäll 2019. Hon älskar kundmötet och att få vara kreativ. Hon vill få kunden att trivas i sitt hår och gillar utmaningar såsom att följa med på resan från ett förstört hår till ett friskt och starkt. Hon brinner lite extra för herrklippningar, folieslingor och stora förändringar. Emma har tidigare arbetat på WAU Jakobsbergsplatsen i Västerås och vi är så glada att hon valt att bli en del av vår nya salong i Eskilstuna.

Är du vår nästa kollega?

Vi söker ständigt nya talanger till vårt team. Titta vad vi har för lediga tjänster just nu eller skicka in en spontanansökan. 

WAU Eskilstuna – Frisör i Eskilstuna

WAU Eskilstuna är en frisörsalong som ligger i nybyggda Munktellstaden i Eskilstuna. Med personlig service och kunden i fokus arbetar vi tillsammans för att med dina tankar, kombinerat med vår kunskap och erfarenhet, ta fram det bästa just för dig. På WAU ser vi den du är och den du vill vara och tillsammans kan vi därför skapa fantastiskt hår som du är fullt nöjd med. Vi arbetar varje dag för att du ska känna dig väl bemött när du kommer till oss, oavsett om du önskar en enklare klippning eller en helt ny frisyr med ny färg eller slingor. Vi finns här för dig.

Lyxig hårvård - Erfarna frisörer

På frisörsalongen i Eskilstuna arbetar vi med flera kända varumärken som erbjuder skonsamma hårprodukter. Med personligt rekommenderade produkter anpassade efter din hårtyp blir det därför enkelt för dig att underhålla det friska och starka hår vi lägger grunden för hos oss. Våra drivna, erfarna frisörer har med sina många år i branschen både den erfarenhet såväl som det kreativa intresset som behövs för att få liv i just ditt hår. Få det hår du alltid har önskat – boka tid till vår frisörsalong i Eskilstuna idag.