WAU

WAU

WAU <3 dig

Vi vill berätta för er om vad som händer, vad vi gör, hur vi tänker, hur våra dagar här på salongen med er ser ut, alla nya spännande saker som sker. Dela med oss av vår passion för det vi gör.

Många av er känner oss redan väl, din frisör/fransstylist/nagelterapeut blir någon du oftast träffar regelbundet, vi är så glada att få lära känna dig! Vill man komma till oss och få en behaglig, stilla upplevelse med en god kaffe i handen? Eller snacka skit och skratta tills man gråter medans man uppgraderar frisyren? Det kanske har hänt något i livet som du behöver ventilera eller bolla med någon? Jag talar för oss alla när jag yttrar mig om att vi älskar människor och möten med alla möjliga typer av personer! Nya som gamla. En annan sak vi alla på salongen har gemensamt är vår kreativitet, bortsätt från det är vi alla relativt olika, det ser vi som en styrka till att bilda ett starkt team som ständigt utvecklas, hjälper och peppar varandra!

Vi älskar att spendera tid på salongen med varandra och dig och vi vill dela med oss av den känslan! Så när du inte är här på salongen med oss ska jag göra mitt bästa för att förmedla den känslan till dig via text, bild, film och denna blogg. ”Jag” är alltså Lina, salongens rödtott!

Vi kommer tillsammans att skapa denna sida för att inspirera er och hålla er uppdaterade om allt möjligt. Har du något du vill att vi ska ta upp eller berätta mer om här? Säg det till oss! Och glöm inte!

Alla är vi lika unika

Dela detta inlägg