WAU

WAU

WAU <3 Färg

Att skapa med färg är något vi älskar på WAU. Vi ser till att alltid vara uppdaterade med de senaste teknikerna och trenderna inom hårvärlden. Färgerna vi använder oss av är från Paul Mitchell, som är i framkant både när det gäller kvalitet och skonsamhet.

Vi kan stolt säga att våra färger är veganska, vilket betyder att dom ej är testade på djur (vilket ingen av Paul Mitchells produkter är) Färgerna innehåller heller inte proteiner eller andra ingredienser som härstammar från djurriket. Istället använder sig Paul Mitchell av ingredienser från växtriket för att skapa färger som håller både hög kvalitet och gör våra älskade pälsvänner glada.

The color XG
Är färgen vi jobbar med när du vill ha en hållbar färg som ger 100% täckning, även av gråa hår. Tillsammans hittar vi en färg som passar dig, allt från neutrala till intensiva toner. The color XG innehåller bland annat bomullsfröolja och risprotein för att behålla hårets kvalitet och lämna hårt glansigt med din nya färg.

The demi
Detta är färgen vi använder till dig som vill ha en mer transparent men ändå fyllig färg. Det är en demi-permanent färg som inte innehåller ammoniak. The demi är så skonsam att den till och med vårdar håret medans den verkar. Om du har blonderat hår så är denna färg perfekt för att nyansera och få bort oönskade toner i håret.

POP XG
Det självklara valet om du som kund vill ha en intensiv färg som verkligen POPPAR. Denna färg är semi-permanent och passar dig som har ljusat upp håret innan, då vi ej blandar denna färg med väteperoxid så fäster den endast när håret redan är behandlat. Du kanske vill boosta en färg som blivit trött? Eller ha en lila/blå balayage? Med POP XG kan vi skapa allt från neon till pastell.

För att få till en färg som är optimal för just dig så krävs mer än otroliga färger. Våra frisörer har alla godkänd utbildning, gesällbrev och inte minst passion för det vi gör. Du kan boka en konsultation hos oss som blir kostnadsfri vid bokning av behandling.

Vi ser fram emot att se dig skina i din nya färg!

Dela detta inlägg