WAU

WAU

Klippning

En frisyr säger mer än 1000 ord. Så är det faktiskt, fullända din look med en frisyr som passar dig och din personlighet! Snaggat, page, mullet, lugg, fade, långt? You name it! Våra frisörer hjälper dig att få volymen där du vill ha den, framhäva lockarna och göra det enkelt för dig att styla ditt hår. Vi utgår alltid från dina specifika behov och rutiner samt hårkvalitet när vi hjälper dig att hitta rätt frisyr. Med rätt klippning och produkter har du alla förutsättningar för att uppnå exakt det resultat du vill med ditt hår.

I vår bokning hittar du olika typer av klippningar:

Klippning – Klassisk klippning
Här ingår det en enklare konsultation av håret och dina önskemål, hårtvätt samt enklare typ av styling, 45-75 minuters bokning beroende på längd och tjocklek av håret. Du klickar enkelt i din hårlängd och tjocklek vid bokning via vår hemsida. Om du ringer till oss och bokar tid, nämn vid bokning om ditt hår är extra långt eller tjockt.

Klippning – Exklusiv
En lite lyxigare klippning helt enkelt. Denna passar perfekt om du vill unna dig själv eller någon du tycker om! Vid bokning av Exklusiv klippning ingår en grundläggande konsultation av håret och dina önskemål. En hårtvätt med massage där din frisör även väljer ut en hårkur som passar din hårtyp. Efter klippningen stylas ditt hår med verktyg och produkter som vi rekommenderar för ditt hår.

Klippning – Ny frisyr
Vill du göra något helt nytt med ditt hår? Behöver du tips och råd när det gäller en ny frisyr eller styling av ditt hår? Eller var det kanske alldeles för länge sedan du besökte salongen så att frisyren är omöjlig att tyda? Då väljer du denna i vår bokning. Det ger oss tid för en grundläggande konsultation där vi hjälper dig att hitta rätt stil till ditt hår, eventuellt en mer grundlig styling där vi ger dig tips och råd för att uppnå fantastiska resultat hemma.

Vi klipper även barn!
Du hittar rätt i vår bokning under ”Klippning” I barnklippning ingår ej tvätt, så tvätta håret hemma innan besök hos oss. Barnklippning tar max 30 minuter. Behöver håret tvättas eller av annan anledning tar längre tid så bokas vanlig klippning.

Lugg och touch up
Lugg och touch up hittar du även under kategori ”klippning” i vår bokning. Hos oss ingår en touch up av nacke/sidor eller en putsning av befintlig lugg efter 2-3 veckor hos samma frisör som utförde klippningen. Vill du boka denna tjänst så gör du det enklast efter utförd klippning på salongen. Annars kan du ringa till oss så hjälper vi dig att hitta en tid. Du kan även boka denna tjänst efter 3 veckor eller om du vill klippa en helt ny lugg. Då gäller ordinarie pris. Denna tjänst tar max 15 minuter och det ingår ej tvätt.

Välkommen till oss för en avkopplande stund, låt våra duktiga frisörer ta hand om dig på våra salonger i Västerås, Fagersta och Visby.

Dela detta inlägg