WAU

WAU

Varför debiterar vi uteblivet besök?

Det är riktigt tråkigt, både för dig och oss! Men vi måste. Precis som du eller vem som helst så behöver våra frisörer sin lön till hyra, mat, nöjen, du fattar! Om du har bokat en tid som till exempel täcker 3 timmar av din frisörs dagsschema så betyder det att det är 3 timmar av dennes lön den dagen. Täcker tiden 1 timme så är det 1 timme av dagslönen osv.

Om du avbokar din tid 24 h innan eller gärna innan dess så har vi möjlighet att ge någon annan den tiden vilket också betyder att din frisör kan få lön dom timmarna.

Om du avbokar din tid någon timme innan avsatt tid eller kanske till och med väljer att inte dyka upp alls, eller glömmer bort din tid? Ja då får frisören som satt av tid för att ta hand om dig ingen lön alls dom timmarna, om vi inte debiterar din tid.

Om det har hänt en olycka eller att du på annat sätt MÅSTE avboka på kort varsel, då brukar vi ej debitera om man hör av sig snabbast möjligt. Blir du magsjuk på natten, skriv på natten! Varje minut är hjälpsam för oss, att försöka hitta någon som kan ta över din tid. När vi väljer att ej debitera betyder att du får detta av oss, våran lön och tiden vi satt av för dig. För din frisör och salongen är det samma kostnad som att bjuda dig på en hel behandling, men du får ingenting. (Vi debiterar ALLTID om man ej dyker upp alls utan att höra av sig)

Vi älskar våra kunder och det skär i hjärtat varje gång vi måste skicka en faktura till er. Det händer inte ofta, tack och lov. Men när det händer så hoppas vi att du förstår att det är för att jag, precis som du, behöver min lön, inte för att vara elak.

Hade du bjudit mig på din lön utan att få något i utbyte?

Dela detta inlägg