WAU

WAU

Tyst behandling

Kommunikation är en av dom viktigaste delarna för oss som arbetar med kunder! Detta relativt nya tillvalet i bokningen är till för dig som efter konsultation vill ha en tyst stund tillsammans med din behandlare. Frågor relaterade till behandlingen förekommer självklart under din bokade tid.

Vi älskar att prata med er, vi lär oss alltid nya saker av/om er och vi delar gärna med oss av vår kunskap om både hår/fransar/naglar eller bara vart man kan hitta den bästa sushin i stan. Samtal om allt möjligt förekommer inom salongernas väggar, högt och lågt, djupt eller fnissigt! Vid bokning av tyst behandling är det DU som kund som styr snacket helt. Förutom samtal gällande din behandling! Vill du bara sitta och njuta av lugnet med en kopp kaffe/te, eller kanske ta ett telefonmöte? Vi anpassar oss!

Vi som jobbar med kundservice har ju såklart en speciell talang för att känna av situationer och personer, så även om du som kund inte har använt denna knapp vid bokning så gör vi alltid vårt bästa för att du ska känna dig bekväm och nöjd i stolen! Tyst behandling-knappen gör det lätt för oss att direkt anpassa samtalen. Tystnaden du bokat gäller mellan din specifika behandlare och dig, detta betyder att det kan förekomma samtal mellan andra i salongen.

Knappen ”tyst behandling” hittar du i nätbokningen precis innan du ska välja vilken tid som passar dig, vid samma steg som du kan skriva ett meddelande till oss (om du vill) som vi ser tillsammans med din bokning! Du kan såklart även nämna detta om du bokar via telefon eller hos oss i salongen.

Dela detta inlägg