WAU

WAU

Kérastase

Wow vilket fantastiskt varumärke vi har fått möjligheten att jobba med! Ledande på marknaden inom vård för både hår och hårbotten, dofterna är to die for och flaskorna ser så lyxiga ut! I detta inlägg vill jag presentera er för vår nya familjemedlem på WAU, alltså Kérastase!

Ända sedan 1964 har Kérastase viktigaste uppgift varit att hitta dom ultimata sätten att få din hårbotten att må bra samtidigt som ditt hår ska kännas välmående, vackert och redo för alla utmaningar som ett hår kan tänkas stöta på under dagen. Hårvård som tidigare endast handlat om hygien hade fått en ny mening, Kérastase ville bevisa att du kan få ut mer av ett schampo än att bli ren. Kérastase vill förmedla en känsla av lyx till både salonger och våra kunder, dig! Den känslan når verkligen fram tycker jag efter att ha testat dessa produkter i några veckor på salongen nu.

Produkterna som du även kan köpa med dig hem från salongen finns inte där av någon slump, det ligger mycket tid och tänkte bakom varje produkt som står på hyllan. Kérastase är ansvarig för många av folkets favoritprodukter, som även har vunnit priser i olika tävlingar. När jag kikar runt för att läsa mer om märket så ser jag att Kérasate vunnit pris i Swedish Beauty awards 2021, Årets kit – frisör, schampo och balsam från serien Genesis med motivering:

”Med ett märkbart avancerat hårvårdssystem med kraftfulla ingredienser, en underbar doft och härlig känsla övertygar detta bidrag till en självklar vinnare.”

Produkterna hjälper ett hår som är försvagat och motverkar håravfall på grund av brutna hårstrån samtidigt som den stärker hårfibern. Dom ger intensiv näring till håret och lämnar håret luftigt och med en ren känsla.

Genesis défense thermique som är en stylingprodukt ur samma serie blev även den nominerad 2021 som just årets stylingprodukt. Det är en värmeskyddande produkt som stärker och återfuktar håret.

År 2020 var det två andra produkter från märket som var nominerade: Blond Absolu schampo & balsam I kategorin årets schampo & balsam, detta är två av produkterna som har kommit att bli mina favoriter! Dom vårdar håret samtidigt som det byggs upp med hjälp av hyaluronsyra så att håret blir magiskt blankt. Schampot rensar håret lätt och hindrar det från att bli matt, som lätt kan hända med blonda hår.

Fusio Scrub blev nominerad i kategorin årets stylingprodukt 2020. Det är en djuprengörande produkt som du använder för att rensa håret på djupet utan att göra håret torrt och tråkigt som många djupgörande produkter gör. Den både rensar från orenheter och lugnar hår och hårbotten. (Sedan kan jag inte förstå varför den var nominerad som stylingprodukt, men det kanske är min kunskap som är bristande där, i min värld är det ett schampo i alla fall)

Jag hade nog kunnat skriva på hur länge som helst om alla produkter och djupdyka ännu mer i detta, men jag avrundar här och spar det till en annan gång! Jag är helt säker på att även du kommer hitta din Kérastasefavorit!

Kom in till någon av våra salonger i Västerås, Fagersta eller Visby så hjälper vi er att hitta din perfect match!

Dela detta inlägg