WAU

WAU

Vårens hårtrender 2022

Vilka stilar kommer vi att få se i vår? Det är många återkommande, några nya, i detta inlägget kommer jag att inspirera er med några av dom! Men kom ihåg att det så klart ALLTID är trendigt att ha precis det DU tycker att du rockar.

Textur!

Vi fortsätter med 2021s hetaste trend! Rörelse, textur, luftighet, volym! Frisyrer som tog oss med storm föregående år som är här för att stanna är såklart mullet, wolf cut, shag m.fl. Dessa frisyrer gör det möjligt att få fram textur i dom allra plattaste håren, med rätt styling såklart. Det är även perfekt för håren som redan har fall i sig, krama upp lockarna med en kräm eller mousse och du är ready to go!

Bob cut

Denna frysyr som återkommer år efter år i nya tappningar, över lag är bob alltid ett säkert kort för en elegant look. I vår är det superhett att ha en kortklippt bob, gärna med någon typ av lugg till. Den är lika snygg att ha slät och utfönad, som att ha en un done wet look eller även här, krama i en texturkräm eller spray!

Honey/Rosé/Peach blonde

Embrace your warmth! På sommaren är det svårt, näst intill omöjligt att hålla sin blonda färg kall om du gillar att vara ute i solen, men det gör ingenting! I vår vill vi se era blonda svall med en glänsande varm ton, framhäv dom guldiga nyanserna som lockas fram av solen med en honungsblond färg eller satsa på en rosé eller persikoton i sommar. Det passar dessutom perfekt till solkyssta kinder.

Glow!

Är det inte underbart när våren kommer och både hud, hår och sinne får tillbaka sin lyster? Jag personligen älskar det! Vi vill framhäva detta med extra mycket glow i vår! Fokusera på produkter som skapar glans i håret, rätt schampo och balsam, leave in, håroljor, är dina bästa vänner till detta. Det är även fördelaktigt att polera håret med t.ex. en rundborste och fön. Blir du lika exalterad som mig av glansigt hår och råkade ha i för mycket produkter? No worries, ha i lite hårgelé, rocka en wet look och du kommer vara hetast på festen.

Permanent

Vi fortsätter att permanenta på salongerna, detta är en perfekt stil till sommaren, stig upp ur badet och var lika snygg i håret som när du gick i, om inte snyggare! Det du behöver för att få dina permanentade lockar att hålla sig snygga hela sommaren är fuktgivande produkter, när du vill styla till lockarna rekommenderar jag en lockkräm/mousse som kramas i håret, avsluta med en sprayvax för extra hållbar styling. Vill du få krispiga lockar som behåller känslan av att du nyss kommit upp ur badet? Då rekommenderar jag att använda en hårgelé! Dessa tips passar ju såklart även det självlockiga håret.

Vi gör alltid en konsultation innan vi utför en permanentbehandling för att ta reda på vad som passar bäst till just ditt hår och för att förklara väntat resultat. Lägsta ålder för att boka denna behandling är 16 år.

Flätor och spännen

Låt hårspännen och klämmor eller andra hårsmycken pryda din färdiga look. En eller två flätor i luggen piffar garanterat upp frisyren i vår, det ger en somrig och strandig look, kanske tillsammans med ditt långa/halvlånga hår som du framhäver dina egna lockar eller preppar med en vågtång/locktång. Ett hårspänne passar perfekt för att hjälpa håret att vara på plats med stil! Eller varför inte dressa upp din slarviga knut med ett spänne eller fläta för att få det att se ut som en uppsättning! Bara fantasin sätter gränser här!

Jag hoppas att ni fick lite inspiration av detta inlägg! Vi hjälper er gärna med produkter och idéer för just ditt hår, boka en konsultation hos oss för tips och råd, den blir kostnadsfri vid bokning av behandling.

Vill du testa en helt ny frisyr? Då har vi alternativet ”Klippning – Ny frisyr” under fliken Klippning. Detta ger oss mer tid för konsultation och även utförandet av jobbet.

Dela detta inlägg