WAU

WAU

WAU Adds

Unna dig, lyxa till det lite, en vårdande kur med lite extra hårbottenmassage, eller riktigt snygga bryn som passar till din nya hårfärg! Vi har skapat WAU-adds för att fullända din upplevelse på våra salonger! Välj enkelt din önskade add vid bokning via vår hemsida eller telefon.

Är du en av dom, som varje gång du ligger i den där schamponeringstolen inte vill resa dig där ifrån? Du tänker ”åh nej, är det redan slut på denna magiska skalpmassage?”

Det behöver inte vara slut!! Om du väljer någon av våra fantastiska tilläggsbehandlingar från Kérastase. Det finns såklart några olika att välja mellan beroende på behov och hårtyp. Du kan läsa mer om var och en av dom på vår bokningssida! Du väljer först din primära behandling (t.ex klippning eller färgning) för att sedan komma till våra adds! Under varje add kan du trycka på ”läs mer” för att se vilken som matchar bäst in på vad du vill göra.

Alla våra kurer är gottis för håret och favoriten hos både oss och kunderna är fusidos complete, där vi både djuprengör skalp och hår, för att sedan skräddarsy en kur till ditt hår med precis vad ditt hår behöver. Kuren är snabbverkande och med sin unika teknologi transformerar den håret omedelbart med långvarig effekt. Till denna behandling får du även några minuters extra skalpmassage medans fusidos gör sin magi!

Under fliken ”salongskur” hittar du även ”deep cleansing” och ”fast clean” Här jobbar vi med produkter från Malibu C som är framtagna för att rensa håret på djupet, främst från metaller och orenheten som har byggt upp beläggningar på strået. Har du t.ex. egen brunn, varit utomlands där vattnet är hårdare, badat mycket i klor? Då behöver vi rensa ditt hår innan vi utför en färgbehandling. Långa hår samlar på sig mer beläggningar och resultatet av att rensa håret på djupet vill du inte gå miste om! Håret känns mjukt, glansigt och spänstigt igen! Du kan självklart välja denna add till endast en klippning också!

Förutom magiska kurer erbjuder vi även Brynfärg och formning samt fransfärgning som en add-behandling. Bokar du detta tillsammans med en färgbehandling så får du ett förmånligt pris, då detta kan utföras i färgens verkningstid! Att få bryn som lirar i samma liga som håret gör ofta stor skillnad på helhetsbilden, denna add rekommenderar vi starkt!

Hela tanken med våra adds är just att du till ett förmånligt pris kan addera en tilläggsbehandling till din primära bokning, dom tar oftast inte så mycket mer tid, eftersom att behandlingen i sig antingen har verkningstid (färgning eller permanent), eller att det ingår tvätt av hår (t.ex. klippning). Därav kan vi erbjuda dessa exklusiva behandlingar till rabatterade priser, alltid!

In och kika på våra adds nu, nu, nu om du har missat detta!

Dela detta inlägg