WAU

WAU

Vi på Berget

Som säkert många av er redan fått höra av er frisör så kommer vi snart att dela upp vårt gäng i Västerås! Våra frisörer har haft möjligheten att arbeta på båda salonger sedan uppstarten av salong Notuddskajen för ca 3 år sedan. Detta har varit härligt men också lite rörigt nu när vi börjar bli en hel del WAUare. Därför kommer vi att ha team notudd och team berget!

Vad detta innebär för dig som kund, är kanske att du får fler tider som passar dig, eventuellt någon kilometer längre till din frisör, men det är väl tur att det inte är värre än så! Under våren och sommaren kommer detta att ske.

Jag skulle i kommande inlägg vilja introducera er för salongerna i Västerås och vilka ni kommer att möta där. Jag kommer att dela upp salongerna i två olika inlägg för att inte drunkna i text! Jag börjar med:

Jakobsbergsplatsen (Berget)

Det var i denna lokal som allt började år 2003. Miriam slog upp dörrarna för Salong Wauge, som det hette då. Det har hunnits både flytta ut och flytta in igen, då vi under några år flyttade till grannlokalen, men kunde inte riktigt släppa denna mysiga 55-kvadratare, så det blev en flytt tillbaka igen. Salongen fick sig ett nytt skal men samma känsla kvarstår. I denna salong kan du hitta dessa guldklimpar:

Miriam

@wau.vasteras

Hon som lagt ner sin själ i allt vad WAU är idag. Som hennes kund så vet du, eller kommer få veta att hon alltid har nya planer och idéer, om inte gällande salongen så har hon säkert ett annat projekt som slipas på. Som frisör tycker hon om att se till helheten när det kommer till färg och form, ta reda på vad som passar personen i stolen och skapa en målbild utifrån det! Miriam har både gesällbrev och mästarbrev.

Jenny

@hairbyjennyolofsson

Vårt senaste tillskott i WAU-familjen! Denna sprudlande tjej blev klar med sin utbildning 2020 och arbetar nu hos oss som trainee, hon jobbar av sina obligatoriska timmar innan det är dags för gesällprov, som hon planerar att avklara inom ca. 1 år. Jenny älskar allt som har med hår och hårvård att göra och har en bred kunskap om detta. Medans hon gör det hon älskar, att skapa och vara kreativ, så älskar hon att ha roliga samtal med dig som kund!

Romi

@wau.by.romi

10 års erfarenhet av frisöryrket och självklart ett gesällbrev. Han älskar att hjälpa dig med allt ifrån uppsättningar till färg, slingor och klippning. Romi hjälper även till att fixa skägget och faden då han även har full koll på barberaryrket! Han kommer även att hålla ställningarna i vår barberbox som öppnar SNART!

Vicky

@waubyvicky

Hos Vicky kommer du att känna dig trygg och lugn, hon lägger sitt hjärta i allt hon tar sig för och älskar att vara kreativ och se glädjen i sin kunds ögon när denne lämnar salongen. Vicky tog sin gesäll 2019 och hennes favorit är att jobba med extensions. Vill du ha en tid hos henne? Var snabb, hon jobbar nämligen bara ca 2 dagar i veckan nu mera och varvar detta med plugg!

Louise

@hairbyllouise

Hennes energi och jargong smittar lätt av sig på både kollegor och kunder. En rolig och pratglad tjej som älskar att vara kreativ och möta kunder, nya som gamla! Blonda hår är en specialitet och herrklippningar lika så! Hon har jobbat som frisör sedan 2013 och kan stoltsera med både gesällbrev och mästarbrev!

Yvonne

Yvonne, salongens älskade WAU-mamma, har dammat av saxen och finns bokningsbar hos oss lite då och då, Yvonne är pensionär men har tidigare drivit egen salong. Idag finns hon hos oss för att klippa lite anda pensionärer och även för att hålla ordning och reda på salongerna, vad skulle vi göra utan henne? Är du pensionär? Då kan du boka en klippning till rabatterat pris hos Yvonne!

Dela detta inlägg