WAU

WAU

Vi på Notudden

2018 öppnades vår charmiga salong vid kajpromenaden, lika fort som huset var färdigbyggt flyttade vi in och satte vår egen touch på lokalen. Med Mälaren som utsikt tar vi hand om ditt hår eller dina fransar här. Jag presenterar salong notudd med sina stjärnor:

Karen

@waubykaren

Du kan vara säker på att Karen kommer att ta väl hand om dig i sin stol. Hon har jobbat som frisör sedan 2006 och hon är ännu driven att lära sig nytt och utvecklas. Karen älskar att vara kreativ med korta frisyrer men tycker även mycket om att skapa något alldeles extra i det långa håret! Vi är glada att få höra hennes norska stämma på salongen samtidigt som hon skapar magi med era hår. Hon har både ett gesäll och mästarbrev i ryggsäcken.

Linda

@waubylinda

Linda tog sin gesäll 2018 och har hela tiden älskat att hjälpa er kunder på salongen. Hon är en glad och uppmärksam tjej som har nära till skratt, som lätt smittar av sig. Linda tycker mycket om att färga balayage, men även att vara kreativ över lag, när det gäller både färg och form. Samtalen med er kunder är något som hon verkligen tycker om och inspireras av.

Lina

@gingerwithscissor

En kreativ tjej som älskar att utmanas och tänka utanför boxen, ska du göra en stor förändring eller hårresa så är Lina inte sen att anta sig detta jobb. Hon har färg i sina blodådror och älskar att kombinera detta med en riktigt snygg frisyr. Att få träffa och lära känna er kunder tycker hon är roligt och givande, även om hon ibland går in i sitt huvud vid full fokus! Gesällen togs 2016.

Emma

@frisor.emmahallberg

Emma brinner för att få vara kreativ och möta er kunder! Något hon tycker om extra mycket är att anta olika hårutmaningr och att få vara en del av era hårresor! Emma förgyller vår tillvaro på salongen ca 2 dagar i veckan, så vill du ha en tid hos henne? Bäst att vara snabb!

Anna

@wau.by.anna

Anna sprider ett lugn, samtidigt som hon älskar att ha roligt på salongen och låta kreativiteten flöda när hon till exempel experimenterar med färg. En omtänksam och lättsam tjej som tycker om att jobba med människor. Utöver det så är hon nybliven mamma, men vi har turen att få ha henne på salongen någon/några dagar i veckan. Anna tog sin frisörexamen 2019 och siktar mot att ta sin gesäll snarast!

Linnéa

@wau.by.linnea

Vår fransstylist som har många års erfarenhet av allt som har med fransar att göra. Hos hennes känner man sig trygg, så trygg att många till och med slumrar till en liten stund. Hon älskar det personliga mötet och har därför också utbildat sig till samtalscoach. Ibland ser du henne fixa och dona med våra produkter i shopen, då hon även har en hjälpande hand med i WAUstore och vår webbshop!

Evelina

Evelina, vår andra duktiga fransstylist, träffar du på salongen endast någon kväll i veckan, då hon finns där för att hjälpa dig med just det, dina fransar! Blunda och njut. Du kan vara säker på att du lämnar salongen med ett leende när Evelina är klar!

Dela detta inlägg