WAU

WAU

Sommartider, HEJ HEJ!

Hur mycket vi än ÄLSKAR att ta hand om er på salongerna så måste även en frisör/barberare/fransstylist/nagelterapeut ha lite ledigt emellanåt! Det är högt tryck på alla salongerna under hela sommaren, men det finns fortfarande lite strötider kvar på några av salongerna att nypa, om du är snabb.

Det är första sommaren på två år som vi inte behöver anpassa oss efter en pandemi, jag vet inte med er, men vi på WAU njuuuter till fullo, både på salongerna och vissa av oss som har gått på välbehövlig semester för ett tag.
Vi är alltså inte full styrka på dom flesta salongerna nu vilket gör att det är extra högt tryck. Ni är väldigt många som vill bli sommarfina och vi är färre på plats att hjälpa er med det, tyvärr!

Men det behöver inte vara kört! Hittar du ingen tid via voady (vår nätbokning) så finns det möjlighet att skriva upp dig på en återbudslista, då ringer vi dig om vi skulle få ett avbok som matchar tiden på behandlingen du vill göra, bra va?
Maila eller ring din WAUsalong så hjälper dom dig vidare.

GLÖM EJ!
Att ta hand om ditt hår på semestern! Kom in till någon av våra salonger så hjälper vi dig att hitta produkter som passar ditt hår och dina önskemål. Läs mer om hur sol och bad skadar ditt hår och vad vi kan göra för att förhindra det, i inlägget ”Kérastase- Soleil” här på bloggen!

Vi hoppas att du har en helt fantastisk sommar, oavsett om du jobbar/pluggar eller är ledig!

Dela detta inlägg