WAU

WAU

Fusio-Dose

Jag presenterar trumvirvel Salongskuren som på bara sekunder transformerar håret med sin avancerade teknologi och långvariga effekt. Vi bjuder även på några härliga minuters skalpmassage när du bokar denna add, som du hittar under ”salongskur” i bokningen efter att du valt din primära behandling.

Precis som att du går och gör en ansiktsbehandling så är detta en behandling för att boosta ditt hår med precis vad det behöver. Fusio-dose kan du kombinera på 30 olika sätt för att skräddarsy en behandling som passar just ditt hår. Din frisör bestämmer, tillsammans med dig, vad ditt hår behöver och vad önskat resultat är.Vill du till exempel ha massor av glans och fukt? Det löser vi! Eller har du ett hår som lätt tyngs ner och söker därför volym och luftighet? Inga problem för fusio-dose!

Det som gör fusio-dose unik är att teknologin och ingredienserna är inspirerade av hudvård. Så vad fusio-dose till exempel kan boosta ditt hår med är bland annat:

Hyaluronsyra 
som hjälper till att binda fukten i håret för att bibehålla hårets fuktbalans, samtidigt som den slätar ut och plumpar för att ge ett glansigt och luftigt resultat.

Kollagen peptid
Som slätar ut hårstråna (därav massor av glans),binder fukt, motverkar brutna hårtoppar, minskar risken för håravfall och ger håret volym! I och med att kollagen är toppen för huden också så gör den din hårbotten till en bra miljö för friska och starka strån att växa ut. Kollagenen som används i fusio-dose är vegansk!

Glycerin
Binder fukt och behåller fuktbalansen i håret, glycerin är känt för att vara intensivt fuktgivande och är därför drömmen för riktigt torra, frissiga och lockiga hår.

Mjölksyra
Även känd som AHA-syra, som exfolierar och ger fantastisk glans. AHA-syran skapar även ett lågt PH-värde vilket är perfekt för dom färgade håren och hår som har ett lite mer uppruggat fjällskikt, för att sluta igen detta på bästa sätt och därför bevara färgen och allt gottigt från kuren!

Ni fattar ju själva hur fantastiska kombinationer vi kan skapa av dessa och måånga fler aktiva ingredienser. Fråga om fusio-dose på din WAU-salong så hjälper din frisör dig att hitta rätt kombination till ditt hår och hårbotten!

Dela detta inlägg