WAU

WAU

Hårfager blir WAU (Nyöppning i Avesta)

Som om inte Nyköping vore nog så har vi nu även tagit oss an att sätta lite mer WAU-känsla i Avesta, som vi nu fixar och donar i för fullt inför nyöppningen 12 september. Pirjo som har drivit salongen i 40 år lägger saxen på hyllan, men kvar blir hennes kollegor Angelica och Lovisa.

Ännu en fantastisk tillfällighet har fört oss till salongen Hårfager i Avesta! Där tidigare ägaren Pirjo har klippt klart och lämnar över facklan till oss på WAU för att driva salongen.Två härliga tjejer blir kvar på salongen och kommer att ta emot er kunder som vanligt efter lite renovering och nyöppning 12 september!Salongen kommer att erbjuda frisörtjänster och ett brett utbud av hårprodukter och accessoarer, så kom gärna in och shoppa eller säg hej även om du inte har en tid bokad!

Till dig som inte ännu har besökt salongen i sin tidigare stil som Hårfager så hittar du den alltså på Kungsgatan, fast från och med 12 september i WAU-skrud!Teamet i salongen kommer att fortsätta att ta väl hand om er Avestabor!
Vi tackar även Pirjo för förtroendet att ta över hennes salong, vi ser fram emot att göra henne och er andra nöjda och glada när vi tar oss för AVESTA med storm!

Möt våra stjärnor som du kommer att bli omhändertagen av i Avesta:

Lovisa

Sedan maj 2017 har Lovisa gjort det hon älskar, att vara på salongen och ta hand om er, både att få vara kreativ och möta människan som bär håret tycker hon är mycket givande.Gesällbrevet togs 2019. Bokar du tid hos Lovisa så får du träffa en lugn och glad tjej som gärna tar sig an utmaningen att hjälpa dig att uppnå ditt drömhår!Lovisa brinner lite extra för färg i alla olika slag, oavsett om du behöver snygga till utväxten med lite slingor eller om du vill göra en stor förvandling. Hon är även utbildad inom Hairtalk.

Angelica

En lugn och sympatisk tjej som tycker om att ha ordning och reda! 2014 blev frisörutbildningen klar och sedan 2017 kan hon stoltsera med sitt gesällbrev. Det Angelica brinner för mest inom frisöryrket är att hjälpa er kunder att framhäva den naturliga skönheten, visa att med ofta ganska enkla medel och snyggt klippt frisyr så kan man göra underverk!
Vi söker efter fler FRISÖRER till vårt team i Avesta! Hör av dig till oss om du är eller känner en passionerad, glad och driven person som du tror skulle passa in i vårt team!

Skicka ett mail till oss:Info@wauconcept.com

Dela detta inlägg