WAU

WAU

Flexibla tider och OB-tillägg

Vi på WAU får ofta frågor om vad vi jobbar på för sätt, är vi egenföretagare eller är vi anställda? Hur tidigt eller sent öppnar/stänger vi? Hur fungerar OB-tillägget?
I detta inlägg tänkte jag förklara precis det för er!

Det är lätt att tro att vi som jobbar på salongerna är egenföretagare med tanke på våra flexibla arbetstider och nytänkande arbetssätt, men faktiskt så är nästan alla anställda av WAU, bortsätt från våra fransstylister i Västerås!
Anledningen till att vi kan anpassa våra arbetstider till att passa oss och er samt t.ex. justera arbetstiderna beroende på säsong är att vi är anställda med en lön som är helt och hållet provisionsbaserad!
Detta innebär att vissa av oss kanske väljer att jobba 8-16, andra trivs bättre med att jobba 13-20, någon jobbar helg och någon är ledig varannan måndag. Det egna ansvaret skapar en trivsam miljö och är en stor del till att vi älskar att hänga här (ofta även innan eller efter arbetstid).
Vi har alltså inga fasta öppettider, sedan WAU startade för ca 10 år sedan så har det varit på detta sätt och det kommer fortsätta att vara så.
Kika in genom fönstret för att se om någon är där, välkommen! Då har vi öppet! Ibland så tidigt som 7 och någon gång har vi släckt för dagen så sent som 22.

OB-tillägg
Våra populäraste tider är eftermiddag/kvällstiderna, och för att vi ska kunna göra så många som möjligt av er fina i håret så har vi tillämpat ett OB-tillägg på vardagar efter 18:00 och hela lördagar, söndagar och helgdagar! Detta innebär att dessa tider behålls till dig som verkligen behöver dom. Kunder som har möjlighet väljer att flexa från jobb/skola eller komma en ledig dag/lunch istället och vi slipper försöka krångla in er andra i schemat för att tiderna tagit slut så fort, smart va?

OB-tillägg kväll efter 18:00 och lördagar: 15% extra på priset som överskrider 18, exakt pris räknas ut i datorn. (hela lördagen)

OB-tillägg söndag och röd dag: 20% extra på hela priset. Vissa helgdagar tar våra behandlare 15% istället för 20% OB-tillägg, fråga din frisör!

Välkommen in till någon av våra salonger!

Dela detta inlägg