WAU

WAU

Symbiose – Nyhet på salongerna

Håll ut! Den är snaaart här på våra salonger! Symbiose, den uppgraderade serien skapad för att bekämpa mjäll och samtidigt ge intensiv näring till ditt hår!

Många av er älskar säkert redan kerastases fantastiska serie Specifique, som är framtagen för att motverka både mjäll, obalans i hårbotten och torrhet. Den är helt fantastisk! det tycker vi med. Så varför Symbiose nu då helt plötsligt tänker ni? Det ska jag berätta!

Denna serie har forskats på för att det finns en stor grupp människor där ute som lider av mjäll, men tycker samtidigt att det typiska mjällschampot inte lever upp till förväntningarna som finns när det gäller övriga behov för håret, så som vård till ett torrt eller skadat hår, som får längderna att se friska och skinande ut. Detta såg såklart Kérastase som ett problem, och där började Symbiose att formas! Förutom detta har Kérastase fortsatt att utveckla en redan fantastisk produkt till att bli ännu lite vassare, med bland annat en ny ingrediens, pirokton olamin! Som saktar ner hastigheten på cellförnyelsen i hårbotten.

Symbiose är specifikt inriktad på hår med mjäll, både torra och feta (du kan läsa mer om mjäll i ett tidigare blogginlägg). Med sina aktiva ingredienser så jobbar den för att eliminera mjäll direkt, och även på sikt.

Varmt välkommen in till din närmsta WAU-salong för att ta del av denna mumsiga nyhet redan i början av februari! Våra frisörer hjälper dig att hitta rätt produkter som passar just dina behov.

Dela detta inlägg