WAU

WAU

Hyaluronsyra för håret?

Att hyaluronsyra är fantastiskt för din hud har många av er redan koll på, så vad kan denna trendiga ingrediens göra för ditt hår? Låt mig berätta!

Fukt, för det första är hyaluronsyra en riktig hjälte för torra frissiga hår, då den hjälper till att binda fukten i håret. Det bästa är att använda det i ett schampo, balsam/inpackning eller leave in produkt, för att tillföra den i håret medans håret är fuktigt. Den ger alltså inte samma effekt för ditt hår om den används i torrt hår.

Glans, Hyaluronsyran lämnar håret med otrolig glans, dels för att den tillför så mycket fukt, men även för att den faktiskt fyller ut håligheter i hårstrået så att ytan på strået blir jämt och fint och ljuset kan reflekteras på ett annat sätt, vilket gör att ditt hår skiner.

Volym, i och med att håligheter fylls ut i hårstrået så upplever du även en plumpande effekt av hyaluronsyran, strået upplevs fylligare och därmed får du ett fylligare svall!

Så, i vilka produkter kan du hitta denna magiska ingrediens? Jag ska visa dig några som vi säljer på salongerna! Förutom att du kan köpa med dig det hem, så kan vi även boosta ditt hår i schamponeringen med hyaluronsyra, med våra kurer, fusio dose!

Blond Absolu från Kérastase innehåller hyaluronsyra och är ett måste till dig som vill ha ett glansigt blont hår!
Chronologiste från Kérastase är en riktigt lyxig serie som innehåller hyaluronsyra. På bild är Schampot och leave in cremen, som även innehåller värmeskydd!

Dela detta inlägg