WAU

WAU

Face frame/moneypiece

”Ni ska alltid hålla på med så mycket svåra ord” tänker säkert vissa av er. Men det är sånna vi frisörer är sirddu! Så, vad är nu detta?

Face frame innebär att du ramar in ansiktet med slingor, ungefär den viktigaste delen av en balayage kan man säga! (Ännu ett svårt ord, läs mer om balayage här) moneypiece är ungefär samma sak med ett lite snitsigare namn.

Trenden fick sitt namn för att det var den delen av hela jobbet som ”drar in pengarna” eller ja, den del som kunden ser och älskar mest helt enkelt.

Du kan boka tid för att göra detta hos oss, utan att behöva slinga hela håret, bra va? Det tar ca en timme, beroende på hur tjockt hår du har. Här läggs Max 8pkt folieslingor, eller freelights om så önskas, det bestämmer du tillsammans med din frisör.

Dela detta inlägg