WAU

WAU

Extensions

För oss på WAU är det viktigt att produkterna vi använder oss av håller god kvalitet, vi har valt att arbeta med tre olika leverantörer för att kunna möta så många kunders behov och önskemål som möjligt när det kommer till extensions.
Vi använder oss av märkena ZEN, Richy och Hairtalk som alla använder sig av tejpfästen i olika storlekar.
Det finns fler anledningar till att extensions kan vara något för just dig!

Förlängning
Har du tröttnat på att spara ut håret? Blir det aldrig långt nog? Då är förlängning rätt väg att gå.
Alla tre märken som vi har valt att jobba med använder sig av olika mycket hår på slingorna samt olika många slingor i varje paket och därför behövs olika mängd paket med hår för att uppnå en full förlängning.
Det är alltid individuellt hur mycket hår som behövs till just dig, därför behövs en konsultation, men som en tumregel så brukar vi rekommendera 2pkt ZEN, 5pkt Richy eller 4pkt Hairtalk, som motsvarar varandra i mängd hår.

Förtjockning
Kanske är det luggen som aldrig vill växa ut? Eller har ditt hår en tendens att tunnas ut i topparna när det kommer till en viss längd? Förtjockning passar perfekt om du vill fylla ut håret i samma längd som det egna håret. Ibland krävs inte mer än bara några få slingor för att få storartad effekt på ett tunt hår. Vill du fylla ut hela håret så rekommenderar vi ca. 1pkt ZEN, 2-3pkt Richy eller 2pkt Hairtalk.

Färgförändring
I vissa fall rekommenderar vi inte att ljusa upp ditt hår på grund av att håret är skört eller av annan anledning, men det är inte kört, med extensions kan du ändå få din drömfärg! Genom att kombinera olika nyanser av dina extensions så finns möjlighet till att förändra färgen med slingeffekter eller med löshåret åstadkomma en balayage. Detta funkar såklart lika bra åt andra hållet med, t.e.x. om du redan är ljus och inte vill göra lowlights eftersom du vet att du snart vill bli ljusare igen.
Det är även ett optimalt alternativ om du vill ha slingor med mycket kontraster, så som t.ex. gråa slingor i ett svart hår.

Vi vill hjälpa dig att få ditt drömhår!
Tveka inte att boka in en konsultation, så hjälper vi dig att hitta rätt hår för just dig. Vi har frisörer i Västerås (Jakobsbergsplatsen & Notuddskajen), Fagersta, Visby, Nyköping och Avesta som vägleder dig i hårdjungeln

Dela detta inlägg