WAU

WAU

Höstens hårtrender!

Sommaren är INTE slut ännu, vi vägrar tro det i alla fall. Men för att göra dig förberedd inför den begynnande höstens frisörbesök har vi samlat några av säsongens absolut hetaste trender här, varesig du vill rocka kort, långt eller testa en ny färg eller styling.

Butterfly haircut
Butterfly layers har trendat ett tag och under hösten kommer vi att se det ännu mer! I höst är den absolut trendigast som en butterfly bob, vilket är en lite längre bob med ”lager” som är luftiga och eleganta som fjärilsvingar i en frisk vind! Du stylar den med rundborste, spolar, större locktång eller plattång, och borsta, borsta, borsta för att få den där svallande känslan där inte lockarna blir för lockiga!

Hejdå slingor!
Vi har redan under sommaren sett hur enhetliga färger tar mer och mer plats, vi säger alltså hejdå och på återseende till folieslingor för ett tag, även till dig som är blond! Vill du ha någon nyansskillnad i håret så rekommenderar vi sombre eller blockfärg! Sombre är en suupersoft variant av ombre, där skillnaden mellan det ljusa och det mörka är max något steg, en solkysst känsla!
Med blockfärgen kan vi vara kreativa, gå all in, platinablont överhår och svart underhår? Rosa partier eller om du vill vara lite mer diskret chunky highlights i naturtoner, you name it!

En varm höst
Även dom varma nyanserna har hängt på ett tag nu, och det fortsätter vi med! Är du blond, ja då är det guldblond du ska satsa på, eller varför inte suuuperheta strawberry blonde? Eller mixa båda i en blockfärg vetja! Eftersom det ändå är höst påväg så kommer vi såklart att se lite mörkare, mustigare, röda färger också, men även här enhetligt, 100% glans och elegans!

The Pam/half bun
Frisyren har fått sitt namn efter Pamela Andersons signaturfrisyr under 90-talet! Och nu ser vi den överallt i modevärlden! Den slarviga halvknuten, där det gärna får hänga ner två luggslingor lite nonchalant! Lång lugg, kort lugg, lockigt eller rakt hår, denna styling passar alla lite längre hår! Too much perfection is a misstake, gör den gärna slarvig och hafsig!

Kortkortkort
Men huuuur kort?? Undrar du, ja superkort, säger jag! Tänk Twiggy, Pixie cut! Kort all over eller styla luggen tight så att sen följer huvudformen! Detta är en helt rätt stil att testa om du funderar på att klippa av dig håret.

Hi barbie!
Såklart så kommer vi att få se en del Barbies på gatorna. Stora hår, mycket volym och mycket glans!
Barbie ponytail är en enkel och snygg styling med en lockad eller fönad svans, en tight tofs där du lämnar lugg eller sätter upp allt i en luftig svans, snurra en bit hår för att dölja tofsen eller använd ett snyggt band eller smycke med rosett för att fullända frisyren!

Hi Ken!
Den klassiska herrfrisyren, där sidorna gärna får vara lite längre och även här, håret luftigt och gärna bakåtkammat! Varför inte gå all in och göra en helblekning?

Snebenan
Vi har helt sagt adjö till mittbenan och går all in på sidobenor för både män, kvinnor och ickebinära! Våga ta ut svängarna här, det ska synas att den är SNE!

Dela detta inlägg