WAU

WAU

Color keys 2

I veckan hade vi ett gäng av våra västeråsfrisörer som var på utbildning i Stockholm med L’Oréal! Utbildningen, Color keys 2, är en uppföljande utbildning av Color keys 1 som samtliga av våra frisörer får möjlighet att gå!

Båda utbildningarna är grundläggande kunskaper inom färg som måste sitta för att en frisör ska kunna utvecklas och avanceras inom L’Oréals färger. Vid detta tillfälle var vi 7 frisörer som utförde utbildningen och alla fick ett certifikat som är giltigt världen över!

Första dagen övade våra frisörer på dockhuvuden, för att andra dagen få varsin modell som blev ett slutgiltigt prov för att bli diplomerad i Color keys!

En av våra modeller, före:

Efter:

Vi tackar L’oréal education och våra fantastiska utbildare Therese, Monica och Jenny för två givande dagar!

Dela detta inlägg