WAU

WAU

Reco – ni är viktiga för oss!

Just nu har WAU 3553 riktiga kundomdömen på reco (still counting) och ni tycker om oss så mycket som 4.8/5!! WAU!! Du är helt fantastisk som tar dig denna tid att skriva några ord om hur din upplevelse på salongen var och betygsätta den! TACK!

Om du lämnat din mailadress när du bokade din tid så kommer du förr eller senare att få ett mail från reco.se om att ge ett omdöme till din specifika frisör. Dessa omdömen finns uppe att läsa för allmänheten och går inte att justera från vårt håll, det är helt och hållet era åsikter om oss! Detta ska kommer att hjälpa andra att få en bild av salongen eller en specifik frisör! Och inte minst så ger det oss feedback om hur din upplevelse på salongen var! Det glädjer oss att så många av er älskar att vara på salongen med oss, och lämnar med ett leende på läpparna, det är vårt mål!

Tack för att vi får hänga med dig och hjälpa dig med ditt drömhår!

Dela detta inlägg