WAU

WAU

WAU Karlstad

Det är inte långt kvar tills vi slår upp portarna för vår åttonde salong!! I början av 2024 smäller det igen, denna gång blir det Karlstadborna som kommer att få lite mer WAU i sitt liv. Det har alltid varit en dröm att öppna en salong här, där solen alltid skiner, Karlstad, närmare bestämt Sundsta torg 1.

Ett helt nytt torg håller på att ta form i Karlstad, det kommer att bli boenden, stadsliv, möjlighet till uteservering, fontän m.m. och här kommer även WAU att hålla till.
Ett stenkast bort från salongen finns det en stor parkering att ställa bilen medans du njuter av att bli omhändertagen av våra duktiga frisörer, det finns även möjlighet att parkera längs vägen, eller varför inte ta en härlig stros längs strandpromenaden!

I Karlstadsalongen kommer ni att kunna boka behandlingar hos våra duktiga frisörer, samt shoppa professionell hårvård från L’Oréal, Kérastase, Redken och Nubero. Du hittar även snygga håraccessoarer som vi älskar!
Vi hoppas att ni är lika taggade som oss!

Är du frisör eller känner någon som är frisör i Karlstad med omnejd som borde jobba hos oss?
Vi söker en dig som älskar att stå bakom stolen, mötet med människor och att skapa! Du får gärna ha en kundkrets sedan innan.
Maila oss så kan vi svara på alla dina frågor!
Info@wauconcept.com

Dela detta inlägg