WAU

WAU

ZEN – Nano weft

en ny löshårsmetod håller på att ta över världen, många av er har nog redan sett eller hört om den, den heter weft, och vår leverantör ZEN har gett oss möjlighet att utföra denna på er! Vi kommer inte att sluta med tejpextensions, och för vissa passar kanske den metoden till och med bättre, men om du är nyfiken på weft, fortsätt läs nedan!

weft passar alla hårtyper, en metod som inte skadar håret och är väldigt diskret! Själva grunden är microringar, där du sedan syr in håret i 2 eller fler rader, beroende på om du vill förlänga eller förtjocka. Weften sitter alltså fast i mer mängd hår vilket gör att det blir mindre belastning. Weft ger även en fantastisk volym.

Både tejpmetoden och weftmetoden är alltså väldigt skonsamma för håret om det utförs på rätt sätt och sköts hemma. Båda metoderna ska sättas om efter 6-8 veckor men med weft har du också möjlighet att göra en snabbomsättning som tar ca 15 minuter efter ca 5-6v, detta gör att du kan vänta ca 10-12 veckor mellan den mer omfattande omsättningen som tar längre tid. Med weft är det ingen fara för håret om du går en eller två veckor för länge, med tejp kan detta skada håret då det twistar sig.

För dig som tränar mycket är detta en fantastisk metod! Glöm bort fästen som glider och kladdar p.g.a. svett, weft sitter där den sitter och är dessutom mycket enklare att sätta upp i en tofs än vad tejp kan vara!

När du beställer weft så kommer den oasvett vad du vill sätta i just då, som en full förlängning, detta gör att du själv får spara håret som eventuellt inte sätts i tills det är dags att byta ut. Håret kan beställas i alla färger som ZEN erbjuder i sina tejpextensions.

Inom kort har vi fler utbildade weft-frisörer, men vi har redan nu möjlighet att utföra weft på alla våra salonger, boka en konsultation till din närmsta WAU-salong!

Dela detta inlägg