WAU

WAU

Absolut Repair Molecular

Har du ett skadat hår? Då ska du ta dig några minuter att läsa om dessa nya produkter som L’Oréal har tagit fram, en helt ny forskning som bygger upp skadat hår på molekylnivå!

Olika skador på ditt hår

Du har nog någon gång känt att ditt hår känns strävt och torrt? Detta kan bero på att ditt hår saknar fukt, eller att håret är ytligt skadat, till denna typ av skada på håret rekommenderar vi t.ex. L’Oréals serie Absolut repair!

MEN ditt hår kan även vara skadat på en djupare del av strået och då behöver vi en helt annan teknologi för att reparera detta. Om ditt hår lider av detta så kan du märka det genom att du tappar elasticitet i hårstrået, håret tappar sitt naturliga fall och det blir hö-aktigt och glanslöst! Det är när ditt hår är i detta tillstånd som Absolut repair molecular kommer som en prins på en vit häst för att rädda ditt hår!

På endast en användning av denna serie känner du skillnad, elasticiteten är tillbaka och håret känns starkare igen! Serien består av fyra produkter som ska användas i denna ordning!

01. Pre Treatment Spray, som är första steget i behandligen, är en salongsbehandling som alltså endast går att utföra på salongen. Den är grundläggande för att du ska få ut så mycket som möjligt av produktserien även hemma!

02. Schampo, schamponera två gånger och massera gärna ut schampot lite i handen innan du applicerar i håret.

03. Rinse Of Serum, detta är INTE ett balsam, den reder alltså inte ut håret, men ack så viktig för att fullända serien. Du har i den efter Schampo, handukstorka eller krama ur överflödigt vatten från håret och ha i delarna av håret som är skadade, skölj ur!

04. Leave in treatment, Denna produkt är mjukgörande och utredande, en inpackning som lämnas i håret. Produkten är ett fullt skydd mot värmeverktyg och tynger inte ner håret.

Dela detta inlägg