WAU

WAU

Välkommen tillbaka!

Vill du boka en ny tid?

Den frågan har du nog fått om du varit på någon av WAU-salongerna, innan du går vill vi gärna försäkra oss om att du har fått möjligheten att boka en tid som passar just ditt schema och den intervall du vill ha på dina besök.

Vi vill såklart att du ska kunna gå till alla våra frisörer och känna dig trygg och bekväm men när du hittar en frisör som du klickar med så blir det oftast naturligt att fortsätta boka tid där. Fördelen med att gå till en och samma frisör är många. Din frisör lär känna dig och ditt hår, hen vet exakt vad som gjordes för två år sedan och hur du trivdes i det, hur du trivs med att styla ditt hår, hur pass extrem en förändring får vara, hur du trivs i en varm ton, hur du trivs i en kall ton, hur du brukar uttrycka dig med kläder och smycken, hen minns (och påminner om) hur du haaatade när ni klippte den där luggen som du nu ber om att få igen. Det blir enkelt för din frisör att planera inför ditt kommande besök om du bokar nästa tid efter ditt besök, vill du testa något nytt så hinner hen göra research, hitta inspiration. Att se ditt namn i schemat gör att din frisör tänker på dig då och då!

Innan du lämnar salongen bokar ni oftast en eller två nya tider beroende på vilken intervall du vill ha och hur pass bokad din frisör är. Detta gör att du kommer att slippa paniken när utväxten börjar krypa sig på, eller när din kortklippta frisyr vilar över öronen och du behöver en tid helst igår!!

Dela detta inlägg