WAU

WAU

Vilken produkt ska jag köpa?

I ett hav av produkter så simmar du, testar lite och tycker att tipset du fick av den där personen på instagram som verkade så övertygande inte alls gör sig bra på ditt hår, är det fel på produkten? Nope! Du behöver experthjälp! Kanske kan du hitta en ny favorit i detta inlägg!

Här kommer vi att tipsa om några produkter för olika hårtyper och önskat resultat, Vi jobbar med märken som L’Oréal Professionnel, Kérastase som är ledande inom vård, Redken som har allt du behöver inom styling och Noberu som är ett barberarmärke där produkterna och dofterna även funkar utmärkt till kvinnor!

Framhäva lockar

Självklart kommer jag att rekommendera Kérastases serie Curl manifesto. Alla produkterna är helt fantastiska till lockigt hår, naturliga eller permanentade. Skulle jag endast välja två produkter ifrån serien så hade jag helt klart valt Fondant Hydra Essentielle som är balsamet i serien, den ger otrolig fukt till ett lockigt eller vågigt hår, den reder ut och tar ner friss samt definierar dina lockar. Låt den sitta i 3 minuter för ännu mer effekt! Nästa produkt är Refresh Absolu Spray, som gör just det, refreshar dina lockar! Spraya den i håret för att lockarna ska dra ihop sig i sin ursprungliga form och få ner friss, håret lämnas återfuktat och med bounsiga lockar!

Överpreparerat/väldigt skadat hår

I ett tidigare inlägg fick du läsa om L’Oréal professionnels Absolut Repair Molecular, denna serie med produkter rekommenderas till dig som tappat spänsten i håret, det är glanslöst och livlöst och behöver HLR. Jag skulle absolut säga att det är värt att investera i hela serien av produkter om ditt hår är i detta tillstånd.

Tunt och skört hår

Har du ett hår som tyngs ner av alla produkter du testar, ett hår som lätt går av i topparna och blir aldrig långt? Då ska du testa Kérastases Genesis, denna serie är skapad för att motverka håravfall både från botten och toppen, lämnar håret med en luftig känsla och ett stärkt hår. Den finns även som Genesis Homme, där vi även kan hitta lite stylingprodukter som har blivit några av mina favoriter när det kommer till att få en fyllig känsla i håret! Schampo och/eller balsam från denna serie är ett måste för dig med ett tunt och skört hår. Lägg även till stylingsprayen Recuperateur D’Epasseur eller stylingcrémen Cire d’épaisseur Texturisante beroende på vilken styling du vill ha, och få en fylligare känsla i håret omedelbart! Både Genesis och Genesis Homme har ett skalpserum som förhindrar håravfall från roten som rekommenderas för sig som lossar mycket hår.

Torrt hår

Kérastases serie Nutritive är en go to vid ett fall av torrt hår, Kombinera schampo/balsam med produkter från andra serier för att få en komplett vård för ditt hår. Det som är extra bra med den är att den finns för alla olika typer av hår, den funkar alltså lika bra till ett fintrådigt tunt hår som till ett riktigt grovt tjockt hår. En favorit ur serien är absolut 8H night serum som ger intensiv återfuktning och gör sitt jobb medans du sover, du vaknar upp med ett glansigt och lätthanterligt hår, produkten absorberas av håret och behöver alltså inte sköljas ur. Sedan har vi leave in crémen Nectar Thermique Heat Protection, som både vårdar och ger fullt värmeskydd vid användning av värmeverktyg! En must have i badrumsskåpet om du har ett torrt/långt hår!

Dela detta inlägg