WAU

WAU

Ändra hårfärg

Är du klar med att vara blond och vill bli mörk? eller tvärt om, tröttnat på det mörka och vill bli blond? Då behöver vi med största sannolikhet göra en förbehandling på ditt hår som antingen innebär en avfärgning om vi vill ta bort pigment, eller en förpigmentering om vi vill bli mörkare.

Om du bara vill bli ytterst lite mörkare/ljusare så behövs inte detta, alternativt om du är ofärgad sedan innan.

På bilden ser ni Karens kund som har avfärgats och blekts från en svart boxcolor till en platinablond! Bildena är tagna efter varje behandling.

Avfärgning betyder att vi tar bort konstgjorda pigment innan vi utför den tänkta behandlingen, det kanske är ljusa slingor eller infärgning av en ljusare nyans. Detta gör att vi får ett jämnare utgångsläge och du kommer att känna dig mycket ljusare än om det endast hade gjort slingor. Avfärgning tar inte alltid bort alla konstgjorda pigment, och har du färgat håret hemma så blir denna behandling mycket mer avancerad.

Förpigmentering Innebär att vi lägger till dom undertonerna som har blekts bort för att kunna uppnå den blonda nyansen som du har idag. En mörkbrun färg har t.ex. koppriga/röda undertoner medans en mörkblond endast har guldiga undertoner! Detta gör vi för att få en jämn och glansig färg i rätt ton och för att din färg ska hålla sig snygg längre!

Dela detta inlägg