WAU

WAU

Boka din juletid!

Om du inte har gjort det ännu så är det hög tid att boka din frisörtid inför jul och nyår! Vi vet att det är mycket annat att tänka på, men vips så är alla tider borta, och då står du där, ruffsig och tuffsig (men ändå helt fantastisk såklart) inför jul!

Vi vill göra december så smooth för dig som möjligt, med det vi kan hjälpa till med, dvs. ditt hår! Men vi kan inte hjälpa dig förrän du har bokat din tid, så gör det NU, du kan göra det genom att klicka HÄR för att komma till voady, vår bokningssida.

Vad du än vill göra med ditt hår så finns det ännu tider kvar för det innan jul! Ett tips är att boka tilläggstjänsten extra styling, så din frisör kan hjälpa dig att spåna på och förverkliga din drömstyling inför högtiderna. Denna tjänst går att boka till vilken primär behandling du än väljer!

Utnyttja din frisörs kunskap om hur du skapar en hållbar styling inför jul och nyår! vi vet exakt vilka produkter som du behöver och hur du ska gå tillväga för att uppnå det resultat som du har i fantasin! Du kanske inte vet hur du vill styla det, men vi älskar att komma med tips och idéer!

Som om inte det vore nog så erbjuder vi ALLA som bokar denna tilläggstjänst 20% rabatt på alla stylingprodukter från Redken, hela december!! Detta gäller även dig som redan har en tid bokad, hör av dig till oss så lägger vi till extra styling till din bokning!

Och du! Glöm inte bort att ta några djupa andetag i julruschen<3

Dela detta inlägg