WAU

WAU

Team Karlstad!

Möt våra stjärnor i Karlstad! Du kommer att bli mottagen av dessa 4 fantastiska tjejer när du bokar en tid på salongen i Karlstad, dom finns där för att göra dig extra fin, ge dig tips och råd för ditt hår, prata om allt möjligt medans du har en avkopplande stund i stolen, här får du den frisörupplevelsen du är värd!

Matilda
@hairandbeauty_emmamatilda

Sedan 2012 har Mathilda älskat att sätta ett leende på sina kunders läppar, hon brinner lite extra för färg men även att möta alla härliga kunder varje dag!

Irma
@av.irmamathys

Hos Irma är du alltid i trygga händer, hon har lång erfarenhet inom yrket och en stor passion för allt hon tar sig för! Hennes hjärta klappar lite extra för färg och långa hår.

Felicia
@av.Felicia

Felicia älskar det mesta med frisöryrket och är en klippa på allt vad det gäller klippning, färg och extensions! Hon är dessutom utbildad i öronhåltagning och lashlift/browlift som också går att boka hos henne.

Emilia
@Haiirbyemilia

Emilia är en mycket uppskattad frisör som älskar allt som har med färg och klippning att göra, extensions håller hon varmt om hjärtat och är utbildad expert inom området!

Visst blir du sugen att boka en tid till någon av dessa tjejer? Det kan du göra HÄR, vi ser fram emot att ta hand om nya och gamla kunder på salongen!

Dela detta inlägg